Abone Ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. bölümde Hızır, çocukları için endişeli!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. bölümü ile bu akşam Atv'de. Oktay Kaynarca ile Deniz Çakır’ın başrolü paylaştıkları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. bölümde Hızır, çocukları için endişeli!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 51. BÖLÜM ÖZETİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde bu hafta, Özkan ve Taner'in Zeyno üzerinden çevirdiği tehlikeli oyunda sona gelinmiştir. Hızır Ali olaylara müdahalesiyle gerçek bir Çakırbeyli olduğunu bir kez daha kanıtlar. Hızır çocuklarının geleceğinden endişe duymaktadır. Davut'a oğlu için yaptıklarından dolayı minnettardır ve yakınlarını koruyabilmek adına büyük bir aile olmaları gerektiğinin farkındadır.

Meryem ve Ceylan da bu ailenin bir parçasıdır. Enver nihayet intikam arzusuyla yanıp tutuşan İlyas'ın kucağına düşmüştür. Ölümü ise hiç kolay olmayacaktır. Oğlunu geri isteyen Salih Gülmez, Hızır'la pazarlık yapma peşindedir. Hızır ise bunun bir oyun olduğunun farkındadır ve vereceği karşılık Gülmezler için felaket olacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler yaşandı?

Ceylan yıllarca sakladığı sırrını Çakırbeyli ailesiyle paylaşmıştır. Hızır Ali'yi ailenin kabullenmesi hiç de kolay olmayacaktır. Her gün yeni bir sorunla başa çıkmak zorunda kalan Meryem bu kez yuvasının yıkılacağından endişe etmektedir. Pek de iyi bir sicili olmayan Hızır Ali'nin Çakırbeyli ailesine katıldıktan sonra kendine nasıl bir yol seçeceği de merak konusudur... Bunca sorunun arasında Zeyno için kendi derdinden önemlisi yoktur. Gözünü karartır ve çok büyük bir hata yapmanın eşiğine gelir. Köşeye sıkışan Özkan yeni planlarını devreye sokmak için kolları sıvar. Bu sırada Ünal da Özer ve Özkan üzerinden devletle pazarlığa oturacaktır. ?Gülmezler çetesinin eylemlerinden bunalan Hızır eylemlerini hızlandırma kararı alır fakat Salih Gülmez, Hızır'ı bitirmek için çoktan harekete geçmiştir bile.