Abone Ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38.bölüm fragmanı: Nazlı bebeğin peşinde

​​Hızır, Nazlı’ya kestiği ceza sonucunda kucağında bebeğiyle kalakalır. Bir sonraki hamlesi Meryem için sürpriz olacaktır. Yavaş yavaş aşkını kaybettiğini düşünen Nazlı, bebeğinin de elinden alınmasından...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38.bölüm fragmanı: Nazlı bebeğin peşinde

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. bölüm fragmanında bu hafta heyecan dolu bir bölüm ekranlara gelecek.

Hızır, Nazlı’ya kestiği ceza sonucunda kucağında bebeğiyle kalakalır. Bir sonraki hamlesi Meryem için sürpriz olacaktır. Yavaş yavaş aşkını kaybettiğini düşünen Nazlı, bebeğinin de elinden  alınmasından sonra ne yapacağını bilemez.

Hızır’ın affı ise kolay olmayacaktır. İşlerin daha da sarpa sarmasına neden olacak atak ise Meryem’e karşı bitmek bilmeyen nefretiyle Nurten’den gelir.

Toprak'ın intikam hırsıyla dolu yeğeni Hakan vakit kaybetmeden planlarını teker teker uygulamaya başlar.

Alparslan'ın düştüğü tuzakla bu davanın ilk kanı dökülecektir. Bu sırada Ünal Kaplan masasında boşalan sandalyeye kendi çıkarları doğrultusunda birini oturtmak için kolları sıvar.

Fikret’in masaya oturması yönünde planlar yapsa da  diğer üyeler bu fikre tepkilidir. Diğer yandan Özkan’ın, masadaki yerini sağlamlaştırabilmek adına Fikret’i yok etmek amaçlı aldığı karar en çok Emine’yi etkileyecektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38.bölüm fragmanı:

DİZİNİN GEÇMİŞ BÖLÜMLERİNDE NELER YAŞANDI?

Üzerinden yirmi yıl geçmesine rağmen küllenmeyen Emine ve Fikret aşkı gündemin tam ortasına yerleşir. Tipi'nin ablasına olan öfkesini dindirmek hiç de kolay olmayacaktır. Yaşananlardan sonra, Fikret vasıtasıyla Ünal Kaplan'ın oyunlarını ortaya çıkarmayı amaçlayan Hızır Çakırbeyli'nin planları sekteye uğrar. Neyse ki devletin yardımıyla Özkan'la ilgili şüpheleri haklı çıkaracak kanıta ulaşılır. Bu süreçte Ünal Kaplan'ın silah sevkiyatıyla ilgili planları da yoğunlaşacaktır. Emine'nin yaşadıkları kadınların kendihayatlarıyla ilgili korkularının artmasına neden olur. Erkeklerin dünyasında var olabilme, ayakta kalabilme çabası Nazlı'yı yormuştur artık. Gitme fikri kafasına iyice yerleşmeye başlar. Meryem'in büyük arzusuna ulaşması an meselesidir belki de…

Hızır, Ünal Kaplan ile savaşına devam edecek mi?

Ailenin yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen dünyaya gelen bebekle beraber tam yeni umutlar yeşermeye başlamışken galeride patlayan bomba şok etkisi yaratır. Esra ile yeni bir hayat için yola çıkmaya hazırlanan İlyas'ın hayalleri kana bulanır. Diğer yandan olanlardan habersiz sonunda bebeğini kucağına almış olmanın mutluluğunu yaşayan Civciv ve öz çocuğunun ona baba dediğini duyamadan ömrünü geçirmeyi tercih etmiş fedakar dost Enişte de İlyas'la aynı sonun eşiğindedir. Ünal Kaplan'ın etrafındakiler için yazdığı kader en çok Hızır Çakırbeyli'yi etkiler. Dostun düşmanın birbirine karıştığı masada olayları çözmek hiç de kolay olmaz. Tüm bunların yanında ortaya çıkan sürpriz bir gönül meselesi de işlerin gidişatını etkileyecektir.

Yaşanan kaza gibi görünse de Hızır bu işin peşini bırakmayacaktır.

Ailenin acıları her geçen gün kat be kat artar. Bu kez en büyük acının sahibi Enişte ve Civciv olacaktır. Yeni bir umut için çıkılan yolda yaşanan feci kaza tüm aileyi yasa boğar. Yıllardır bir bebek sahibi olmak için bekleyen Ayşen'le, Teyzekızı Hatice'nin ayni arabada olması da felaketin boyutunu arttırır. Tükenmek bilmeyen belalar yine masumlardan yana kullanır tercihini.

Yaşanan her ne kadar kaza gibi görünse de Hızır Çakırbeyli bu işin peşini bırakmayacaktır. Nakliye işinde karşısına çıkacak tehditlerin belki de ilkidir bu. Özkan'ın masaya oturması, Fikret'in kardeşinin intikamını almak için ortaya çıkmasından sonra gerçekleşen bu olay şüphelerin onların üzerinde toplanmasına sebep olacaktır. Hızır'ın merak ettiği ise Ünal Kaplan'ın bu işin neresinde olduğudur. Nitekim kafasında bin bir tilkiyle gezen Ünal Kaplan her daim baş oyun kurucu olmuştur.