Abone Ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 34. bölüm fragmanı yayınlandı!

Salı akşamı yayınlanacak olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz merkal beklenen 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu bölümde bizleri neler bekliyor onu görmemiz açısından son derece önemli bir tanıtım olacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 34. bölüm fragmanı yayınlandı!

33 bölümdür aralıksız ekranlarda olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta Ünal'ın kaderi bizleri bekliyor olacak. İşte son gelişmeler...

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın üstlendiği, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı, başrollerinde Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Deniz Çakır, Ozan Akbaba, Yüksel Arıcı, Tarık Ünlüoğlu, Hakan Karsak, Tuna Orhan, Hakan Karahan, Müjde Uzman ve Yunus Emre Yıldırımer'in paylaştıkları aksiyon, devlet ve mafya dizisidir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm ve detaylar haberimizde...


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Yaşanan onca gelişmenin ardından morallerin bozulmasına neden olan Nazlı sorunu nasıl çözülecek. Hızır'ın artık yalan ve arkadan çevirilen işlere tahammülü kalmamıştır. Nazlı'yı sert biçimde uyaran Hızır artık atacağı adımlara dikkat etmesini yoksa çocuğunu bir kez daha göremeyeceğini söyler. Belki de Hızır ilk kez bunu dillendirir Nazlı'ya karşı ve çocuğu almak ile tehdit eder. Nazlı dik kafalılık mı yapacak , yoksa olduğu gibi hayatına devam mı edecek ?

Tipi intikamını almıştır ama öldürdüğü gibi bitmeyecektir düşmanlar. Yeni bir düşman ortaya çıkar ve bu düşmanın hedefi Hızır ve Tipi olacaktır. Herkese tehditkar mesajlarını ileten kim ? Hızır kendisine yeni bir düşman edinmenin yanında dost düşman Ünal ile de restleşmesini sürdürür. Hızır kararlıdır ve Ünal'ın ölümünü ister ama bir kez daha Ünal bu işten kendini kurtaracak gibi gözüküyor. Peki Ünal'ın bu ölümden kim kurtaracak ? Özer mi ? Nevzat mı ?

Hızır yaptığı planlar ile masanın oluşumunu yeniden yapmak ve masada söz sahibi olduğunu bir kez daha göstermek ister. Bunu yapmak için ilk önce Ünal'dan kurtulması gerekiyor.

Alparslan'da Hızır'ın devlet ayağını temsil ediyor. Her ne kadar Hızır yaşananlardan sonra devlet ile arasında mesafe koymuş gözükse de yinede onlardan habersiz bir işe girişmez. Son olayda CİA sayesinde kendi tırlarının geleceğini kurtaran Hızır tekrar onlarla iş birliği içerisinde mi olacak ?