Abone Ol

Eski kedicik Ceylan Özgül'den Adnan Oktar'a gözaltı haberine flaş yorum

Adnan Oktar grubunun eski mensuplarından Ceylan Özgül'ün bu sabah Oktar'a yapılan operasyonun ardından paylaşımları dikkat çekti.

Eski kedicik Ceylan Özgül'den Adnan Oktar'a gözaltı haberine flaş yorum

Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar 'ın kurduğu grubun eski üyesi Ceylan Özgül sosyal medya hesabı üzerinden yapılan operasyonla alakalı paylaşımlarda bulundu.

Adnan Oktar’ın eski kediciklerinden olan ve gruptan olaylı bir şekilde ayrılan Ceylan Özgül, sosyal medya hesabı üzerinden yapılan operasyonla alakalı “Bugün Güneş daha bir güzel doğdu” paylaşımını yaptı.

Ceylan ayrıca twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla ‘Kedicik’ olarak tanımlanan kadınların ne kadar tehlikeli olduğunu da gözler önüne serdi.

ADNAN OKTAR’IN YANINDAN TERLİK VE PİJAMA İLE KAÇMIŞTI

Adnan Oktar’ın en bilinen ‘kediciklerinden’ Ceylan Özgül, Adnan Oktar’ın yanından ayağında terlik ve pijamalarıyla kaçtığını iddia etmişti. Özgül, onun yanında kendisine ilişkin hiçbir kararı kendisinin veremediğini söylemişti. Ceylan Özgül’e ise diğer bir ‘kedicik’ olan Tülay Kumaşçı, Özgül’ü lüks yaşamı kaybettiği için bu iftiraları attığını söylemişti.

"Bugün Güneş daha bir güzel doğdu" diyen Özgül olay yaratacak şu tweetleri attı.

Eski kedicik Ceylan Özgül'den Adnan Oktar'a gözaltı haberine flaş yorum - Resim: 1