Abone Ol

Eşine sarkıntılık etmekle suçladığı arkadaşını 5 parçaya ayırdı

Eskişehir’in İstiklal Mahallesi’nde 20 Eylül 2013 tarihinde Levent Duran (40), Kütahya’dan gelen arkadaşı Burçin Kul’u (36) evinde misafir etti.

Eşine sarkıntılık etmekle suçladığı arkadaşını 5 parçaya ayırdı

Levent Duran, bir süre evinde kalan Burçin Kul’u, iddiaya göre eşi S.D.’ye sarkıntılıkta bulunduğunu öne sürerek bıçakla öldürdü. Duran, evinin banyosunda 5 parçaya ayırdığı cesedi bahçesine gömdü. Evdeki kan izlerini de baldızı Yasemin C. temizledi.

Burçin Kul'un annesi, polise oğlunun kayıp olduğunu bildirince araştırma başlatıldı. Levent Duran, polislerin araştırma yaptığını öğrenince kimsenin şüphelenmemesi için 15 Ekim 2013’te Kurban Bayramı’nın birinci günü, kayınbiraderi Yalçın K. ile birlikte evinin bahçesindeki ceset parçalarını çıkararak poşet içerisine koydu. Duran ve kayınbiraderi daha sonra poşetlerdeki ceset parçalarını Bozdağ Mevkisi’ne götürerek toprağa gömdü.

Ekipler teknik takip neticesinde Duran’ı gözaltına aldı. Duran sorgusunda olayı itiraf etti. Duran’ın gösterdiği yerde iş makineleriyle yapılan kazıda Burçin Kul’a ait olduğu değerlendirilen kafatası ve kemik parçaları bulundu.

Duran, kayınbiraderi Yalçın K. ve baldızı Yasemin C. sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. Duran çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, Yalçın K. ve Yasemin C. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. (DHA)