Abone Ol

Esin Övet Iggy’nin poposuyla tanıştı

Magazin yazarı Esin Övet, Avustralyalı hiphop şarkıcısı Iggy Azalea ile ilgili ilginç bir yazı kaleme aldı.

Esin Övet Iggy’nin poposuyla tanıştı

'Fancy' ve Ariana Grande ile düeti 'Problem' single'ını Billboard Hot 100 listesine sokarak The Beatles'ın rekorunu kıran Iggy Azalea, 21 Ekim'de KüçükÇiftlik Park’ta konser verdi. Magazin yazarı Esin Övet, Avustralyalı hiphop şarkıcısının sahne performansını ve hayran kitlesini değerlendirdi.

Habertürk Gazetesi'nden Esin Övet'in, "Iggy’nin Poposuyla Tanıştım" başlıklı yazısı şöyle:
"Avustralyalı şarkıcı Iggy Azalea’nın sesinden çok poposu meşhurmuş diye geçen gün yazmıştım. Ülkemize ilk kez geldi, ben de merak edip gittim, önceki gün Maçka Küçükçiftlik Parkı’nda izledim. Hayır hayır sadece poposunu meraktan değil, sesini ve sahne performansını da merak ettim tabii ki. Millet ne buluyor, kim izliyor, nasıl bir kalabalık göreceğim kıvamında.

Cumartesi gecesinin startını Iggy ile verdim. Evet böyle bir popo yok. Bel incecik, popo normalin dışında büyük. Zaten Iggy de göğüslerini ve poposunu yaptırdığını kabul ediyor. Röportajlarında sık sık bunu dile getiriyor. Fakat artık kimse saklamıyor poposunu yaptırdığını. Bizim ülkemizde de bu tarz ameliyatlar en çok ilgi görenleri. Ve yaptıranlar da saklamadan açıklıyor. Malumunuz Kardashian Ailesi’nden sonra büyük popolu olmak Moda oldu. Yani Kate Moss’lar çoktan tarih oldu. Ki zaten kendisi de eski formunda değil.

MİNİK HAYRANLAR SOSYAL MEDYADA

Son yıllarda kimse gittiği konseri izlemiyor, herkesin elinde bir cep telefonu. Iggy hayranlarının elinde de cep telefonu eksik değildi. 90’lı yıldızın hayranlarının yaş ortalaması bir hayli küçüktü. İtiraf ediyorum kendimi bir ara Küçükçiftlik Parkı’ın en büyüğü falan hissettim ama eğlenceliydi. Bir ara en arkaya geçip deliler gibi dans ettim.

Unutmadan:
- Iggy’nin sahne performansı çok iyi değil.
- Biraz daha yolu var. Daha iyilerini seyrettim.
- Abi ve ablaları gibi olması için iyi bir şarkı yakalaması şart.
- Giydiği Louis Vuitton şortu kendisi için özel dikilmiş çünkü öyle bir şort olamaz. Yani standart dışı."