Abone Ol

Eşi ve kayınpederini öldürüp intihar etti

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir kişi kendisinden boşanmak isteyen eşini ve kayınpederini öldürdükten sonra başına dayadığı tabanca ile intihar etti.

Eşi ve kayınpederini öldürüp intihar etti

Olay, akşam saatlerinde Kocaeli’nin Darıca ilçesi Bayramoğlu Mahallesi Güvercin Sokak’ta Bülent Anar’a ait evde meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık bir ay önce eşi Fatih Akbaş’a boşanma davası açan Bahar Akbaş, 4 yaşındaki çocuğunu da alarak babasının evine yerleşti. Bugün akşam saatlerinde baba Bülent Anar’ın evine gelen Fatih Akbaş eşi Bahar Akbaş ile görüşmek istedi. Görüşmek için eve giren Fatih Akbaş, iddiaya göre evin yatak odasında eşi Bahar Akbaş’ı (27) öldürdükten sonra bir başka odada olan kayınpederi Bülent Anar’ı da(51) tabanca ile ateş ederek öldürdü. Eşini ve kayınpederini öldüren Fatih Akbaş daha sonra başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti. Yaşanan Olay esnasında Akbaş çiftinin 4 yaşındaki kızlarının da evde olduğu öğrenildi.
Eşi ve kayınpederini öldürüp intihar etti - Resim: 1
KIZIN VE KAYINPEDERİN YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Silah seslerini duyan komşular hemen polise ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipleri 3 kişinin öldüğünü belirledi. Cinayetin yaşandığı sırada evde bulunmayan Bülent Anar’ın eşi, yaşanan olayı haber alır almaz olay yerine geldi. Burada gözyaşlarına boğulan kadın, olay yerinde sinir krizi geçirdi. Ailenin komşuları ve polis arasında nedeni bilinmeyen kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

SAVCILIK, DAMAT İÇİN 2 KEZ ÇAĞRI ÜZERİNE TEDBİR KARARI ALDI
Öte yandan Fatih Akbaş’a açılan boşanma davasının ardından sık sık eşini rahatsız ettiği gerekçesiyle savcılığın iki kez çağrı üzerine tedbir kararı aldığı bilgisine ulaşıldı. Yaşanan aile dehşetinin ardından olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı burada incelemelerde bulunduktan sonra, cesetler Darıca Farabi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Eşi ve kayınpederini öldürüp intihar etti - Resim: 2

İHA