Abone Ol

Karım arkadaşın Caner ile seni aldatıyorum dedi.. Öldürdüğü karısına bebişim diye mesaj atmış

ANTALYA'da kendisinden habersiz annesine 4 bin lira kredi çekip veren eşi Fatma K.'i, olay günü 'Seni arkadaşın Caner ile aldatıyorum' dediği iddiasıyla boğarak öldüren Osman K. hakkında, 'haksız tahrik indirimi' istendi.

Karım arkadaşın Caner ile seni aldatıyorum dedi..

Antalya'da bir giyim mağazasında tezgahtar olarak çalışan Fatma K., geçen yıl 24 Nisan sabahı evinde boğularak öldürüldü. Yapılan araştırmada Fatma K.'i, cinayetten sonra eşine cep telefonundan 'Bebişim' yazılı mesaj atan Osman K.'in öldürdüğü ortaya çıktı.

Tutuklanan Osman K. hakkında Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın görülmesine devam edildi. Bir bankadan 4 bin lira kredi çekip annesi Selma T.'a verdiği için eşini öldürdüğü öne sürülen Osman K., olayın çekilen krediyle ilgisi olmadığını iddia etti. K., eşinin olay günü 'Seni arkadaşın Caner ile aldatıyorum' dediği için bu olayın meydana geldiğini iddia etti.

Öldürülen Fatma K.'in annesi Selma T., sanığın açıklamalarına itiraz etti. T., sanığın en ağır cezayla yargılanmasını talep etti. Avukatı Aylin Onursev de sanığın cinayetten bir gün önce eşi ve arkadaşlarıyla bir düğüne gittiğini söyledi.

Düğünde eşine nefretle bakan Osman K.'in 24 Nisan sabahı Fatma K.'i tasarlayarak öldürdüğünü öne süren Aylin Onursev, “Yapılan tespitlere göre cinayet saat 06.00 sıralarında işlenmiştir. Osman K. ise 24 Nisan 2016 tarihinde saat 06.41'de 'Bebiş ben kurs alanındayım. 1-2 saat daha çalışıp buradan işe geçerim' şeklinde mesaj atmıştır. Yine aynı gün saat 09.21'de ise 'Mola çıkınca ara bebiş' mesajlarını atmıştır. Oysa ki bu saatlerde maktulün boğularak öldürüldüğü otopsi raporlarıyla da sabittir. Sanık olayı düşünmüş, kurgulamış ve eyleme geçirmiştir. Eyleme geçirdikten sonra gizlemek için de olaya hırsızlık süsü verip eşine mesajlar çekmiştir" dedi. Avukat Onursev, sanığın tasarlayarak öldürme suçundan cezalandırılmasını istedi.

Cumhuriyet savcısı mütalaasında, 2009 yılında evlenen çiftin arasında son bir yıllık süreçte geçimsizlik başladığını kaydetti. Fatma K.'in annesi Selma T.'a bankadan 4 bin lira kredi çekip vermesine Osman K.'in içerlemesi üzerine çiftin arasında sürtüşme meydana geldiği belirtilen mütalaada, sanığın yakın arkadaşı Caner C. ile maktul arasındaki yakınlaşmanın da ikili arasındaki tartışmayı büyüttüğü kaydedildi.

Olaydan bir gün önce arkadaşlarıyla Elmalı'ya düğüne giden çiftin burada içki içtiği belirtilen mütalaada, belki de bunun da etkisiyle ikilinin Antalya'daki evlerine döndüklerinde kavga ettiği kaydedildi.

Mütalaada, maktulün olay günü Caner C. ile ilişkisinden bahsedip hakaretleri üzerine Osman K.'in eşinin boğazını sıkarak öldürdüğü belirtilerek, sanığın kasten öldürme suçundan cezalandırılması ve haksız tahrik indirimi yapılması istendi.

Sanık avukatı Gülten Edalı'nın esas hakkındaki mütalaaya karşı savunmalarını hazırlamak için süre talep etmesi üzerine duruşma ertelendi.