Abone Ol

Ertem Şener'in canlı yayında içtiği rakı mıydı?

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programının moderatörü Ertem Şener, canlı yayında rakı içtiği iddialarını yalanlayarak, "Rakı bardakta iz bırakmaz, programda içtiğim soda limondu" dedi.

Ertem Şener'in canlı yayında içtiği rakı mıydı?

Beyaz TV'de yayınlanan “Beyaz Futbol” programında moderatör olan Ertem Şener'in masanın altından çıkarıp içtiği içecek alkol olarak iddia edildi ve sosyal medyada gündem oldu.

"PROGRAMDA İÇTİĞİM SODA-LİMON"

Ertem Şener ise iddialara cevap vererek "Programda içtiğim soda-limon, alkol değil. Türkiye'nin en iyi programını böyle yıkamazsınız" dedi.

Şener, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Değil televizyon, Instagram TV, Facebook, Periscope yayınlarında dahi su, kahve, çaydan başka bir şey içmem. Lakin konunun alkol vs olmadığı her kesim tarafından anlaşılmış.

Burada amaç şu; 'Ertem Şener ve Türkiye’nin 1 numarası, Beyaz Futbol’a nasıl zarar veririz?'

2017’de gerçekleşen bir yayın sırasında ( BEYAZ FUTBOL ), mide rahatsızlığımdan dolayı, neredeyse her yayında içtiğim SODA/LİMON karışımını, kamuoyuna “rakı” diye göstermeye çalışan kurum ve şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler başlatılacaktır.

Ertem Şener'in canlı yayında içtiği rakı mıydı? - Resim: 1

"AMAÇ ERTEM ŞENER'İ İÇKİ ÜZERİNDEN SİYASETİN İÇİNE SOKMAK"

Bu gündemin BEYAZ FUTBOL’a zarar vermekten başka, bazı kesimler tarafından neden, niçin yapıldığını da biliyorum.

Amaç; Ertem Şener’i 'canlı yayında içki üzerinden', siyasetin içine sokmak ve benim üzerimden insanları kutuplaştırmaya çalışmak !!!

Ama bu tuzağa düşmeyeceğim."

Ertem Şener'in canlı yayında içtiği rakı mıydı? - Resim: 2