Abone Ol

Ersoy Dede'den Tuğçe Kazaz yazısı: Milletvekili adayı olmak isteyecek yoksa...

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede bugünkü yazısında Tuğçe Kazaz'ın yine ortalığa çıkarak çeşitli konularda fikir beyan etmeye başladığına dikkat çekerek "bakalım, çıkar kokusu yakında" dedi.

Ersoy Dede'den Tuğçe Kazaz yazısı: Milletvekili adayı olmak isteyecek yoksa

Ersoy Dede, Beyaz TV’den Tahir Sarıkaya'nın Tuğçe Kazaz'ı bulup çıkarttığını, be ekranda yine gündemle ilgili çeşitli açıklamalar yaptığını yazdı.

Ersoy Dede, Tuğçe Kazaz'ın yeniden ekrana çıkması üzerine: "Bakalım. Çıkar kokusu yakında.. Kendi mi milletvekili adayı olmak isteyecek yoksa twitter hesabında tek takip ettiği kişi olan beyefendinin PR’ını mı yapacak, anlarız bir kaç aya.. " yorumu yaptı.

İŞTE ERSOY DEDE'NİN O YORUMU:

Tam da, ‘Ya hu bir Tuğçe Kazaz vardı, N’oldu ona?’ dediğim gün bir de ne göreyim.. Beyaz TV’de Tahir Sarıkaya bulmuş çıkartmış.. Sahiden.. Ciddi ciddi konuşuyorlar televizyonda.. Zeytin Dalı Harekatı’nı doğru buluyormuş, Osmanlı dizilerini yanlış buluyormuş.. Ayasofya ibadete açılsın, İncirlik kapatılsın falan.. Daha bir sürü şey.. Bakalım. Çıkar kokusu yakında.. Kendi mi milletvekili adayı olmak isteyecek yoksa twitter hesabında tek takip ettiği kişi olan beyefendinin PR’ını mı yapacak, anlarız bir kaç aya..