Abone Ol

Erkan Petekkaya şikayet etti Nurgül Yeşilçay hakkında soruşturma açıldı

Oyuncu Erkan Petekkaya, bir gazeteye verdiği röportajda kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü oyuncu Nurgül Yeşilçay hakkında suç duyurusunda bulundu.

Erkan Petekkaya Nurgül Yeşilçay'dan şikayetçi oldu

Avukatı Çağdaş Çelik aracılığı ile BakırköyCumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet dilekçesi verenoyuncu Erkan Petekkaya, Paramparça isimli dizinin 52 bölümünde birlikte rol aldığı Nurgül Yeşilçay’ın, diziden ayrıldıktan sonra bir gazeteye röportaj verdiğini hatırlattı.

Avukat Çelik dilekçesinde, Yeşilçay’ın söz konusu röportajda müvekkiline yönelik hakaret içerikli beyanlarda bulunduğunu belirterek, "Müvekkilimi yalancılıkla suçladı.

Erkan Petekkaya şikayet etti Nurgül Yeşilçay hakkında soruşturma açıldı - Resim: 1Nurgül Yeşilçay'ın Bodrum kaçamağı.. Magazin haberleri

Onun hakkında ağır ithamlarda bulundu. Müvekkilimiz bu ahlak sınırlarını zorlayan açıklamalar karşısında eşine ve hayranlarına karşı küçük düşürülmüş, bir kadın üzerinden prim yapmaya çalışan bir kimse olarak lanse edilmeye çalışılmıştır. Müvekkilimizin şüpheli ile öpüşmek isteyip istemediği gibi bir açıklaması bulunmamaktadır" dedi.

Şüpheli Yeşilçay’ın şikayete konu röportajda müvekkili Petekkaya’yı kamuoyuna küfürbaz ve çalışma ahlakından yoksun bir oyuncu olarak lanse ettiğini öne süren Avukat Çelik, "Ayrıca şüpheli, müvekkilimizin kendisine mobbing uyguladığı yönündeki asılsız iddiaları ile müvekkilimizin gazetelere manşet olmasına neden olmuş ve müvekkilimizi küçük düşürmüştür" dedi.


"HAKARET" VE "TEHDİTTEN" SORUŞTURMA AÇILDI

Erkan Petekkaya şikayet etti Nurgül Yeşilçay hakkında soruşturma açıldı - Resim: 2Erkan Petekkaya: Nurgül Beyonce mi de taciz edeceğim?

Şüpheli’nin verdiği röportajda müvekkiline küfür ettiğini kabul ettiğini belirten Avukat Çelik, müvekkilinin edilen hakaretler nedeni ile ailesi ve hayranları nezdinde küçük düşürüldüğünü, onurunun zedelendiğini belirtti. Şüpheli Yeşilçay’ın, müvekkili Petekkaya ile çalıştığı süre içerisinde sürekli ona hakaretlerde bulunduğunu iddia eden Avukat Çelik, Nurgül Yeşilçay hakkında "Hakaret" ve "Tehdit" suçlarından soruşturma başlatılarak hakkında ceza davası açılmasını istedi.
Şikayet üzerine Yeşilçay hakkında soruşturma açıldı. Soruşturmaya bakan Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Sarıyar’ın Nurgül Yeşilçay’ı ifade vermeye çağırması bekleniyor.