Abone Ol

Erhan Çelik'e sevgilisi Sedef Orman'dan sürpriz doğum günü partisi

Gazeteci Erhan Çelik 41. yaşına girdi. Çelik'i sevgilisi Sedef Orman ve dostları yalnız bırakmadı.

Erhan Çelik'e sevgilisi Sedef Orman'dan sürpriz doğum günü partisi

Gülben Ergen'den olaylı bir şekilde boşanan ve mahkeme süreci nedeniyle zor günler geçiren gazeteci Erhan Çelik 41. yaşını kutladı.

Çelik'e, sevgilisi Sedef Orman, ile Gani Müjde ve Nilgün Belgün'ün de aralarında bulunduğu dostları tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.

Çelik, sevgilisi Orman ve dostlarıyla doğum gününü kutladı.

Doğum günü kutlamasına ait fotoğrafları Çelik, sosyal medya hesabından ''İyi ki doğmuşum o zaman'' notuyla paylaştı.

İŞTE O KARE

Erhan Çelik'e sevgilisi Sedef Orman'dan sürpriz doğum günü partisi - Resim: 1

Sedef Orman kimdir?

Erhan Çelik'in sevgilisi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Sedef Orman kimdir, kaç yaşında, nereli?

Derimod’un yaratıcılarından Sedef Zaim, Balıkesir’de dünyaya geldi. Ortaokulu Sainte Pulcherie ve Notre Dame de Sion’da, liseyi American High School of Dusseldorf’ta okudu. Los Angeles’taki Pepperdine University’de yaptığı pazarlama lisansının ardından reklam ve grafik master’larını tamamladı.

2000’li yıllardan itibaren Derimod’un ihracatçı kimliğinden perakendeci olarak yoluna devam etme sürecinde önemli rol oynadı. Son on yıldır deri ceket tasarım, planlama, üretim ve mağazacılık anlamında tüm operasyonu yöneten Sedef Orman, marka yönetimi ve kurumsal iletişim departmanlarının da başında yer alıyor.

BMD, İstanbul Shopping Fest ve İstanbul Moda Haftası gibi tüm oluşumlarda aktif olarak çalışıyor ve yönetim kurullarında görev yapıyor.