Abone Ol

Erdoğan'ın uçağına binebilen tek Hürriyet yöneticisi

MEDYAFARESİ DETAY- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Muhammed Ali'nin cenazesine gittiği son ABD gezisinde gözler en çok o isme takıldı. Erdoğan'ın yanıbaşındaki isim Hürriyet'in spor müdürüydü.

Erdoğan'ın uçağına binebilen tek Hürriyet yöneticisi

Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Hürriyet gazetesi ve Doğan Grubu, son dönemde en büyük çabayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın olabilmek ve "günahlarını affettirebilmek" için harcıyor.

Erdoğan'ın Doğan Grubuna karşı mesafesi biliniyor. Doğan Grubu fırsatını bulduğu her ortamda ilişkileri düzeltmek ve arayı ısıtmak için elinden geleni yapıyor.

Erdoğan'ın uçağına binebilen isimler de son zamanlarda sadece Vahap Munyar ve Verda Özer oluyordu.

Muhmmed Ali'nin cenazesi için ABD'ye giden Erdoğan'ın uçağında ise diğer tanıdık isimlerin dışında bir başka kişi dikkat çekti.

Hürriyet'in spor müdürü Mehmet Arslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanıbaşında oturuyordu.

Uçakta çekilen fotoğraflara da bu sıcak ilgi yansıdı.

İŞTE HÜRRİYET'TEKİ MEHMET ARSLAN İMZALI ERDOĞAN HABERİ..

Hürriyet Spor Müdürü Mehmet Arslan’ın haberine göre Erdoğan, ABD dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Arslan’ın, “Türkiye’de bazı siyasi partilerin terör örgütleriyle aleni yakın görüntü vermesi bir Cumhurbaşkanı olarak sizi rahatsız ediyordur sanıyorum” yönündeki ‘soru’suna Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nu kastederek şu yanıtı verdi: “Rahatsız etmemesi mümkün değil. Bu zat biliyorsunuz bu safhaya gelmeden önce de terör örgütünün arkasında olduğu siyasi partiyle adeta eş hareket eder duruma girmişti. Bu duruma girmesinden sonra birçok yerde bazı eylemlerin olması bana göre başlangıç değil, sonuçtur.”