Abone Ol

Erdoğan'ın gözü ortak yayında: Kararını değiştirebilir

31 Mart seçimleri öncesi İstanbul'da birçok miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Haziran seçimleri öncesi sessizliğini koruyor.

Erdoğan'ın gözü ortak yayında: Kararını değiştirebilir

Erdoğan'ın 23 Haziran stratejisi gereği meydanlara inmeyeceği belirtilirken, hafta sonu İmamoğlu-Yıldırım canlı yayınının sonucuna göre ise miting yapma kararı alabileceği öne sürüldü.

AKP'nin 23 Haziran'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı geri planda tutan, Binali Yıldırım'ı öne çıkaran seçim stratejisi hafta sonu yapılacak olan Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu canlı yayını sonrası değişebilir.

Konuya ilişkin bir köşe yazısı kaleme alan Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, AK Parti açısından henüz çözülmeyen ve beklentiyi yükseğe taşıyan bir diğer konu da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Yıldırım ile İmamoğlu’nun hafta sonu çıkacağı televizyon programı" derken, "Henüz bir karara bağlanmadığını, olmama ihtimalinin çok daha yüksek olduğunu belirttiler; ancak TV programındaki duruma da bakarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın biri Anadolu, diğeri de Avrupa yakasında iki miting planlaması yapmasının tartışıldığını bildirdiler" ifadesini kullandı.