Abone Ol

Erdoğan'dan Hürriyet'e şok tepki: o manşet terbiyesizlik

Recep Tayyip Erdoğan, Hande Fırat'ın Hürriyet gazetesindeki 'Karargah rahatsız' başlıklı haberiyle ilgili, "Açık ve net söylüyorum; terbiyesizliktir, seviyesizliktir" dedi.

Erdoğan'dan Hürriyet'e tepki: o manşet terbiyesizlik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan'a gidişi öncesi Atatürk Havalimanı'nında basın toplantısı düzenledi.

Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile yaptığı görüşme ile ilgili, "Son gelişmeleri birlikte değerlendirme fırsatımız oldu" dedi.

Erdoğan, Hande Fırat'ın Hürriyet gazetesindeki 'Karargah rahatsız' başlıklı haberiyle ilgili, "İsmi verdiğiniz bu gazetede, ön sayfada atılan başlık ve tabi içeride atılan başlık çok daha çirkindi. Bunlar tabi bizi rahatsız ettiği gibi, TSK'yı da rahatsız etmiştir. Eğer biz rahatsızsak silahlı kuvvetler hayli hayli rahatsız olur. Çok net söylüyorum. Atılacak başlık bir terbiyesizliktir. Seviyesizliktir. Bu işin hukuki süreci ne ise yapılacaktır. Bizler bunun takipçisi olacağız. Devleti kendi içinde birbirine düşürmeye kimsenin hakkı yoktur. Herkes yerini bilecek. Bizi kendi içimizde kim birbirimize düşürmek istiyorsa, açık ve net söylüyorum bedelini ödeyecektir. Biz sayın Genelkurmay Başkanı ile görüştük. Kendileri de açıklama yapacak"dedi.