Abone Ol

Erdoğan'dan Almanya'ya: Hop oturup hop kalkıyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Almanya'da yaşayan Türklere yeni çağrı.

Erdoğan'dan Almanya'ya: Hop oturup hop kalkıyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Almanya'daki Türk seçmenlere yaptığı çağrı) Tabii rahatsız oldular. Hemen hop oturup hop kalkmaya başladılar.

Daha çalışacağız, gayret etmemiz lazım. Şu anda Avrupa'da bizi dinleyen kardeşlerime sesleniyorum; demokratik hakkınızı sandıklarda en ideal şekilde vermek suretiyle bir defa bunlara orada en güzel dersi vermelisiniz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli temasları kapsamında Vali Hasan Karahan'ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretinde Vali Hasan Karahan tarafından karşılandı.

Erdoğan da Valili'ğe girişi sırasında kendisini karşılayan polis tören mangasını selamladı.

Basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık yarım saat süren ziyarette, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da hazır bulundu.

Erdoğan, Valilik'ten ayrılışında, kendisini bekleyen vatandaşları selamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, valilik ziyaretinin ardından AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı'na katılarak burada bir konuşma gerçekleştiriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

- "(Almanya'daki Türk seçmenlere yaptığı çağrı) Tabii rahatsız oldular. Hemen hop oturup hop kalkmaya başladılar. Daha çalışacağız, gayret etmemiz lazım. Şu anda Avrupa'da bizi dinleyen kardeşlerime sesleniyorum; demokratik hakkınızı sandıklarda en ideal şekilde vermek suretiyle bir defa bunlara orada en güzel dersi vermelisiniz."

- "Öyle bir mücadelenin içinden geçiyoruz ki ne ekonomide ne güvenlikte ne yatırımlarda ne uluslararası ilişkilerde hiçbir şeyi yarım bırakamayız. 15 Temmuz'da hep birlikte bir şey gördük, ülkemizin ve milletimizin düşmanları, hem içerde hem dışarda, ne yapıyor, pusuda bekliyor. Türkiye'nin en küçük bir zafiyet göstermesi halinde, üzerimize çullanmak üzere el ovuşturanlara bekledikleri fırsatı, Allah'ın izniyle vermeyeceğiz. Bunun için öncelikle bize, AK Partililere çok büyük görev düşüyor. Türkiye'nin kaderiyle AK Parti'nin kaderi, birbiriyle bütünleşmiştir bunu böyle biliniz. Biz zayıf düşersek, Türkiye de zayıf düşer." (Hürriyet)