Abone Ol

Erdoğan’a reyting şoku: Katıldığı program sıralamada 27'nci oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kanal D-CNN Türk ortak yayınında katıldığı program sıralamada 27'nci oldu. Farklı tarihlerde FOX Tv'ye konuk olan liderlerden; Muharrem İnce 8, Meral Akşener 6, Temel Karamollaoğlu ise 7'nci olmuştu.

Erdoğan’a reyting şoku: Katıldığı program sıralamada 27'nci oldu

7 Haziran tarihinde yayınlanan televizyon programlarının izlenme oranları belli oldu. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Kanal D-CNN Türk ortak yayınında katıldığı program Total'de sıralamada 27'nci oldu.

Farklı tarihlerde FOX Tv'ye konuk olan liderlerden; Total'de Muharrem İnce 8, Meral Akşener 6, Temel Karamollaoğlu ise 7'nci olmuştu.

24 Haziran’a sayılı günler kala liderlerin seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmaların en önemli ayağı ise şüphesiz, katıldıkları televizyon programlarında yaptıkları propagandalar…

Burada da hangi adayın ne kadar ilgi gördüğü ve izlendiğini reyting rakamları belirliyor.

Her ne kadar Erdoğan dışındaki adaylar televizyonlarda kendilerine çok fazla yer bulamasalar da şimdiye kadarki izlenme oranlarında Erdoğan’a ciddi farklar attılar.

Dün akşam Kanal D ve CNN Türk’ün ortak yayına katılan Erdoğan, izlenme oranlarında Total’de 1.78’le 27. sırada yer aldı.

7 HAZİRAN 2018 PERŞEMBE GÜNÜ REYTİNG LİSTESİNİN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

İNCE, AKŞENER VE KARAMOLLAOĞLU KAÇINCI OLMUŞTU?

Muharrem İnce

16 Mayıs 2018 Çarşamba günü CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin FOX TV'de konuk olduğu Liderler FOX'ta programı Total'de sekizinci, AB grubunda üçüncü, ABC grubunda ise dördüncü sırada yer aldı.

Erdoğan’a reyting şoku: Katıldığı program sıralamada 27'nci oldu - Resim: 1

16 MAYIS 2018 ÇARŞAMBA GÜNÜ REYTİNG LİSTESİNİN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Temel Karamollaoğlu

23 Mayıs 2018 Çarşamba günü Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu'nun FOX TV'de katıldığı Liderler FOX'ta programı Total'de yedinci, AB grubunda dördüncü, ABC grubunda ise beşinci sırada yer aldı.

Erdoğan’a reyting şoku: Katıldığı program sıralamada 27'nci oldu - Resim: 2

23 MAYIS 2018 ÇARŞAMBA GÜNÜ REYTİNG LİSTESİNİN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Meral Akşener 

Dün akşam ise İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener FOX TV'de yayınlanan Liderler FOX'ta programında Fatih Portakal'ın konuğu oldu. Akşener'in konuk olduğu Liderler FOX'ta programı Total'de altıncı, AB grubunda üçüncü, ABC grubunda ise dördüncü sırada yer aldı.

Erdoğan’a reyting şoku: Katıldığı program sıralamada 27'nci oldu - Resim: 3

6 HAZİRAN 2018 ÇARŞAMBA GÜNÜ REYTİNG LİSTESİNİN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN