Abone Ol

Erdoğan ve FOX Haber'in patronu Doğan Şentürk'ün dikkat çeken fotoğrafı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk kez hükümeti eleştiren medya kuruluşlarının da yer aldığı gazetecilerle buluştu, Barış Pınarı Harekatını anlattı. Bu görüşmede uzun yıllar sonra bir ilk yaşandı. FOX Haber GYY Doğan Şentürk de davetliler arasındaydı.

Erdoğan ve FOX Haber'in patronu Doğan Şentürk'ün dikkat çeken fotoğrafı

Doğan Şentürk'ün yönetimindeki FOX Haber Türkiye'nin en çok izlenen haber bültenlerine imza atıyor.

Fatih Portakal ile FOX Ana Haber, İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat, Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Haftasonu ve İlker Karagöz ile Çalar Saat Haftasonu, tüm kanalların haber bültenlerinden daha fazla izlenerek rekor reytinglere ulaşıyor.

Bağımsız haberciliği ve Türkiye'nin en etkili ana haber bülteniyle FOX, sadece rakip kanalların haberlerini değil, tüm dev bütçeli dizileri, yarışmaları da reyting sıralamasında geride bırakıyor, dahası ülkedeki tüm haber kanallarının da pabucunu dama atıyor.

FOX Haber'in etkisi ve gücü o kadar arttı ki, doğru ve tarafsız haber izlemek isteyen milyonlarca insan için, ülkenin tek güvenilir haber kaynağı haline geldi.

Bu ortamda bir ilk yaşandı ve FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın medya yöneticileriyle yaptığı toplantıya davet edildi.

Barış Pınarı Harekatındaki son gelişmelerle ilgili haber yöneticilerinin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı, girişte FOX Haber'in patronu Doğan Şentürk'le böyle tokalaştı.

Erdoğan ve FOX Haber'in patronu Doğan Şentürk'ün dikkat çeken fotoğrafı - Resim: 1
Doğan Şentürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Toplantının sonunda da yine gazetecileri tek tek uğurladı. Bu buluşmadan geriye işte bu kareler kaldı.

Medyafaresi.com