Abone Ol

Erdoğan'ın ne diyeceği merak ediliyordu, son anda iptal etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna'nın başkenti Kiev'e gitti. Erdoğan'ın yolculuk öncesi yapacağı basın toplantısı iptal edildi.

Erdoğan'ın ne diyeceği merak ediliyordu, son anda iptal etti

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere Ukrayna'ya hareket etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nden İstanbul Valisi Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve bazı ilgililer uğurladı.

AK PARTİ SÖZCÜSÜ, "CUMHUBAŞKANI BUGÜN AÇIKLAMA YAPACAK" DEMİŞTİ

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, sabah saatlerinde yaptığı açıklamada, vize kriziyle ilgili "Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız da açıklama yapacak" demişti.

Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna'ya uçmadan önce havaalanında basın toplantısı düzenlemedi. Basın toplantısının iptal edildiği belirtiliyor.

ERDOĞAN UKRAYNA'YA HAREKET ETTİ, HEYETTE KİMLER VAR?

Özel uçak "TUR" ile saat 11.55'te hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba da Ukrayna'ya gitti.