Abone Ol

Erdoğan partisine kızdı: Bunların hepsi maalesef fırsatçılık

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdaoğan Kızılcahamam'daki AKP kampının açılışında konuştu.

Erdoğan partisine kızdı: Maalesef fırsatçılık

Erdoğan, açıklamasında partisine yönelik eleştirilerde bulundu. "Hiç kimsenin üstlendiği sorumluluğu yerine getirmeyip her şeyi bir üste, özellikle de şahsıma havale etme kolaycılığına hakkı yoktur" diyen Erdoğan, "Bu biz ciddi manada üzüyor. 'Efendi böyle istedi.' Haberimiz yok ama bunun istismarını yapanlar var" dedi.

Erdoğan, "Bunların hepsi maalesef fırsatçılıktır. Bu fırsatlara izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Seçimin sonuçlarını göz önünde bulundurarak partimiz için en doğru adımları atmakta kararlıyız" ifadelerini kullanan Erdoğan, "Kimse bize oy verme mecburiyetinde değil. Biz milletimizin gönlünü kazanarak bunu sağlayacağız" diye konuştu.

REFAH PARTİSİ GAFI

Erdoğan'ın konuşmasına 'Refah Partisi' gafı damga vurdu. Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerini ileten Erdoğan, o anlarda "AK Parti" yerine Refah Partisi dedi. Erdoğan, "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerimi şahsım katında tüm Refah Partisi olarak ifade etmek istiyorum" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Erdoğan'ı 'AK Parti, AK Parti, AK Parti' diye defalarca uyardı. O anlar Erdoğan'ın konuşmasını canlı yayınlayan kameralara yansıdı. Erdoğan, Akar'ın uyarısı üzerine 'AK Parti' dedi. Salondan gülme sesleri yükseldi.