Abone Ol

Ey Siri sen kimsin! Erdoğan taklidiyle iPhone'daki Siri'yi imana getirdi!

Medyafaresi.com özel haberi- Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın taklidini birebir yaparak fenomen olan Gökhan Aslan, iPhone’daki Siri'yi imana getirdi, besmele çektirdi, Aleykümselam dedirtti.

Ey Siri sen kimsin! Erdoğan taklidiyle iPhone'daki Siri'yi imana getirdi!

Anıl Orman / Medyafaresi.com özel haber- 

Apple'ın sanal asistan uygulaması olan ve IOS işletim sistemine sahip cihazlarında kullanılabilen Siri isimli uygulama sizin sorularınıza yanıt veriyor ve telefonunuzun çeşitli uygulamalarını sesli komut ile kullanabilmenize imkan veriyor.

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın birebir sesini taklit edip herkesi şaşırtarak fenomen olan Gökhan Aslan, Recep Tayyip Erdoğan taklidi yaparak Siri'yi imana getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini birebir taklit eden Gökhan Aslan'ın "Selam verenlere aleyküm selam demiyormuşsun.Yoksa Hans neder George neder diye mi korkuyorsun? Merak etme Siri, seni ben korurum. Bundan sonra buranın reisi benim" sözlerine " bundan sonra Hans neder umrumda değil, Reis ne derse o" yanıtı verdi.

Gökhan Aslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukluk dönemi ile belediye başkanlığına uzanan hayat hikayesini anlatan ´Reis´ filminde Erdoğan´ı seslendirmişti.

İşte o video...