Abone Ol

Erdoğan: Karkas et nedir, löp et nedir iyi bilirim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek'te, Bosna Hersek Devlet Bas¸kanlıgˆı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegovic ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan: Karkas et nedir, löp et nedir iyi bilirim

Erdoğan: "Ekonomi alanında bize 8 bin ton bize et gönderilmesini doğrusu ben az buluyorum. Bizim 15 bin tona kadar marjımız var. Ve bu çok ciddi manada da Bosna Hersek'te istihdam sağlayacaktır...

Benim biraz geçmişimde de bu sektörde çalışmışlığım var. Dolayısıyla bu sektörü de iyi bilirim. Yani canlı hayvan nedir, karkas nedir, löp et nedir? bunları bilirim. onun için bu kon uda yapacağımız ortak çalışmayla Bosna Hersek ciddi bir sıçramayı ayrıca yakalayacaktır." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASINDAN SATIR BAŞLARI

- Bosna Hersek için NATO eylem planının uygulanması konusunda çabamızı sürdüreceğiz. Bosna Hersek'in AB üyeliği için gerekleri yerine getirmesinden memnuniyet duyuyoruz. Yakalanan bu ivmenin sekteye uğramamasını temenni ediyoruz.

- Sayın İzzetbegovic'in belirttiği gibi, FETÖ toplumun her alanına bir ahtapot gibi dolamış ve varlığını sürdürüyor. Bosna Hersek'te FETÖ etkinliğinin bitirilmesi için somut adımlar atacağız.

- Ülkemizde Bosna Hersek'in refahı ve kalkınması dışında hiçbir gizli gündemi yoktur ve asla da olmamıştır. Ekonomi alanında bize 8 bin ton et gönderilmesini doğrusu ben az buluyorum. Bizim 15 bin tona kadar marjımız var. Bu Bosna Hersek'te istihdam sağlayacaktır.

- Belgrad-Saraybosna'ya yapılacak olan yolların özelliği çok çok farklı. Burada kolay bir altyapı yok. Gerek tüneller, gerek tünellerin dışında köprüler, burası bizim Karadeniz'i andırıyor ancak Karadeniz bile bu kadar zor değil. Ancak bittiği zaman tüm Balkanlar bu işten çok mutlu olacak. 3 milyar avronun üzerinde bir yatırım yapılacak. Buraya girecek olan müteahhitlerin de bir katkısı olacak. Burada bu yatırım altyapı yatırımı olarak gerçekleşsin ve bu bölgenin barış iksiri olsun.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER