Abone Ol

Erdoğan Coca-Cola fabrikası açtı sosyal medya karıştı!

Erdoğan Coca-Cola fabrikasının açılışına katıldı, Cumhurbaşkanlığı sitesi sansür uyguladı.

Erdoğan Coca-Cola fabrikası açtı sosyal medya karıştı!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Isparta’da Coca-Cola’nın fabrikasını açması sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Coca-Cola'nın Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımı tamamlanan fabrikası, Coca-Cola'nın Türkiye'deki 10. fabrikası olacak. Öte yandan Cumhurbaşkanlığı’nın resmi internet sitesinde Erdoğan’ın açılışına katıldığı Coca-Cola fabrikasının ismi saklanarak, “Anadolu Grup Isparta Meyve Suyu Üretim Tesisleri Açılış Töreni (Isparta)” diye verildi.

Erdoğan Coca-Cola fabrikası açtı sosyal medya karıştı! - Resim: 1

Coca-Cola İçecek’in resmi sitesi cci.com.tr’de de geçtiğimiz Mart ayında duyurulan açılış haberi “Coca-Cola İçecek Türkiye’deki 10. fabrikasını Isparta’da açıyor” başlıklığıyla yer almıştı. Başta Cumhurbaşkanlığı’nın resmi sitesi olmak üzere birçok haber sitesi , “Anadolu Grup Isparta Meyve Suyu Üretim Tesisleri” adıyla açılışı duyurdu fakat daha sonra bu açıklamayı kaldırdılar.

Erdoğan Coca-Cola fabrikası açtı sosyal medya karıştı! - Resim: 2Coca-Cola İçecek’in resmi sitesi cci.com.tr’de de geçtiğimiz Mart ayında duyurulan açılış haberi “Coca-Cola İçecek Türkiye’deki 10. fabrikasını Isparta’da açıyor” başlıklığıyla yer almıştı. Başta Cumhurbaşkanlığı’nın resmi sitesi olmak üzere birçok haber sitesi , “Anadolu Grup Isparta Meyve Suyu Üretim Tesisleri” adıyla açılışı duyurdu fakat daha sonra bu açıklamayı kaldırdılar.

Erdoğan bu açılışa katılmasına sosyal medyadan tepki yağdı. İşte o paylaşımlardan bazıları;

Erdoğan Coca-Cola fabrikası açtı sosyal medya karıştı! - Resim: 3

Erdoğan Coca-Cola fabrikası açtı sosyal medya karıştı! - Resim: 4