Abone Ol

Ercan Yazgan'ın öz kızı Billur Yazgan kimdir?

Billur Yazgan kimdir, aslen nereli, kaç aşında ve Billur Yazgan'ın kocası çocukları merak konusu oldu. Dün gece vefat eden oyuncu Ercan Yazgan'ın ölüm haberlerinin ardından Ercan Yazgan'ın kızı Billur Yazgan'ın hayatı aranmaya başladı.

Ercan Yazgan'ın öz kızı Billur Yazgan kimdir?

Billur Yazgan kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Billur Yazgan'ın kocası kim soruları babası Ercan Yazgan'ın vefatının ardından merak konusu oldu. 1985 doğumlu olan ve babası gibi tiyatroya gönül veren Billur Yazgan babasını neden reddetti peki şimdi ne yapıyor?

BİLLUR YAZGAN KİMDİR

Billur Yazgan, 1 Ekim 1985 yılında İstanbul'da doğdu Ercan Yazgan'ın kızıdır.

Billur Yazgan, İstanbul Üniversitesi Dil Edebiyat ve M.S.M. Tiyatro Bölümü eğitimi almıştır.

YER ALDIĞI PROJELER

Billur Yazgan, S'nek adlı televizyon kanalında "Karşı Cinsin Casusları" adlı bir program sunmaktaydı. Bu programda birlikte program sunduğu Tuğçe Taşkıran ile birlikte Acemi Cadı adlı dizide okulun popüler kızı olan Tuğçe rolünü oynadı.

ERCAN YAZGAN KİMDİR ASLEN NERELİ

Ercan Yazgan, 4 Nisan 1946 tarihinde Sinop’ta doğdu. Oyuncu Buket Dereoğlu ve Billur Yazgan'ın babasıdır.

1986-1988 yılları arasında TRT'de yayınlanan başrollerini Perran Kutman ve Şevket Altuğ'un oynadığı Perihan Abla dizisindeki Şoför ismet karakteriyle tanındı. Bizimkiler ve Kaygısızlar dizisindeki tipelemesiyle başarılı bir karakter oyunculuğu sergiledi. 1989-2002 yılları arasında 13 yıl kesintisiz olarak yayınlanan "Bizimkiler" adlı dizide ise Kapıcı Cafer tiplemesiyle izleyici karşısına çıktı. Ercan Yazgan kariyeri boyunca birçok dizi ve sinema projesinde yer aldı.