Abone Ol

Ensest ilişki Fetö'ye nasıl bağlandı? Şok iddialar

Sabah gazetesinin Günaydın ekinde adı yeğeniyle yaşadığı skandalla tekrar gündeme gelen Murat Başoğlu’yla ilgili bir haber yayımlandı.

Ensest ilişki Fetö'ye nasıl bağlandı? Şok iddialar

Ömer Karahan ve Özlem Avcı’nın imzalarıyla yayımlanan haberde “Yeğeniyle birlikte olan Murat Başoğlu’nun kayınpederi Ayhan Bermek’in; FETÖ ile yakın ilişki içinde olduğu, mallarını Başoğlu’na devredip kendisinin de Kanada’ya kaçtığı iddia ediliyor” ifadeleri yer aldı.

FETÖ’DEN “HİZMET” DİYE BAHSETTİLER

Günaydın ekinde yer alan haberde şu iddialar ileri sürüldü:

Ensest ilişki Fetö'ye nasıl bağlandı? Şok iddialar - Resim: 1FETÖ’cü kayınpeder kaçtı malları Murat Başoğlu’na kaldı

“Erol Köse ve Ali Eyüboğlu, geçtiğimiz günlerde Hande Bermek'in sessizliğiyle ilgili farklı bir iddiada bulundu.

Eyüboğlu; Murat Başoğlu'nun kayınpederi olan Ayhan Bermek'in; FETÖ'ye yakın olduğunu, el konulma tehlikesine karşı tüm malvarlığını da Başoğlu'nun üzerine geçirmiş olabileceğini söyledi. Eyüboğlu, ‘O yüzden boşanmadıkları, hatta bu işin tezgah olup tüm paraya konmak için yapılmış olabileceği bile söyleniyor’ dedi.

Türkiye'den kaçtığı ve şu an Kanada'da olduğu iddia edilen Ayhan Bermek'in geçmiş kariyeri ve yaptığı açıklamalar da dikkat çekici...

1944 doğumlu Bermek, 1999'dan beri hizmet hareketini yakından bilen biri. FETÖ'cü Hakan Şükür ile arası iyi olan Bermek'in ABD hayranlığı gözden kaçmıyor.

Bermek, Brooklyn Belediye Başkanı Marty Markowitz'in 2007 yılındaki Türkiye seyahatinin sponsoru olmuş. Ayrıca torunu Can Başoğlu'nun ABD vatandaşlığı alabilmesi için orada doğmasını sağlamış.” (odatv)