Abone Ol

Engin Altan'ın Berrak ve Çağatay isyanı! Uluorta yapılır mı?

Genç oyuncu Berrak Tüzünataç, yine çok konuşulacak bir "öpüşme" vakasıyla gündeme geldi. Arkadaşı Engin Altan olaya isyan etti.

Engin Altan'ın Berrak ve Çağatay isyanı! Uluorta yapılır mı?

Berrak Tüzünataç ve Çağatay Ulusoy Çeşme'de fena yakalandı!..

Olay iddialara göre şöyle gelişti: Berrak Tüzünataç ve "Adını Feriha Koydum" dizisinin Emir'e Çağatay Ulusoy, içinde Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinççi, Barış Falay, Barış Kılıç gibi isimlerin de bulunduğu bir arkadaş grubuyla Çeşme'deki Marrakech isimli mekana geldi.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN VE BERRAK TÜZÜNATAÇ SEVİŞME SAHNESİ! FOTO GALERİ Gecenin ilerleyen saatlerinde alkolün de etkisiyle sohbetleri koyulaşan Tüzünataç ve Ulusoy, 02:30 sularında sahile indi. Sahilde bir şezlongun üzerinde öpüşmeye başlayan çift, gazetecilerin kendilerini görüntülediğini duyunca şok oldu. Öfkeyle yerinden kalkan Berrak Tüzünataç soluğu mekanın sahibi Mehmet Özener'in yanında aldı. Mekanın orta yerinde küfürler ettiği Özener'e "Senin mekanını s...... Yazıklar olsun, fotoğraflarımı nasıl çekerler, nasıl engel olmazsın. Bir daha da bu mekana gelmeyeceğim" diye bağırdı. Şaşkınlıktan donup kalan Çağatay Ulusoy ise Tüzünataç'ı sakinleşmesi için güçlükle dışarıya çıkarttı ancak güzel oyuncu hızını alamayıp 10 dakika sonra yine Özener'in yanına geldi ve küfretmeye devam etti. Özener'in tüm bu küfürlere rağmen sessiz kalması dikkati çekti.

Berrak Tüzünataç'tan seksi pozlar!.. FOTO GALERİ

Tüzünataç gece boyunca "Ben şimdi ne yapacağım?" diye oyuncu arkadaşlarından yardım isterken oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın "Bunlara babalık yapıyorum, bıktım artık. Bunların evi yok mu kardeşim? Bu işler uluorta mı yapılır" diye isyan ettiği öne sürüldü. (Vatan)

Berrak Tüzünataç bikinili!.. FOTO GALERİ