Abone Ol

Engin Akyürek'in yeni filminin afişi yayınlandı

Engin Akyürek'in başrolünde yer aldığı filmi Çocuklar Sana Emanet'in afişi izleyici ile buluştu.

Engin Akyürek hayranlarına güzel haber

Çocuklar Sana Emanet filminin afişi yayınlandı.

Babam ve Oğlum’, ‘Issız Adam’, ‘Dedemin İnsanları’ ve ‘Unutursam Fısılda’ gibi filmlerine imza atan yönetmen Çağan Irmak, yıldız oyuncu Engin Akyürek’in başrolünde yer aldığı son filmi ‘Çocuklar Sana Emanet’te seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Çağan Irmak, yeni filmi ‘Çocuklar Sana Emanet’te gizem dolu bir hikaye ile seyirci karşısına çıkacak. Avşar Film’in yapımcılığını üstlendiği, Çağan Irmak’ın aynı zamanda senaryosunu da kaleme aldığı ‘Çocuklar Sana Emanet’in başrolünde Engin Akyürek yer alıyor.

Akyürek’e Şerif Sezer, Hilal Altınbilek, Birsen Dürülü, Ogün Kaptanoğlu ve Osman Alkaş gibi isimlerin eşlik ettiği film bol sürprizli kurgusu ve sürükleyici konusuyla izleyenleri şaşırtacak. Film, Engin Akyürek’in canlandırdığı Kerem adlı karakterin başından geçen travmatik kaza sonrası geldiği kasabada ortaya çıkan sıra dışı olayları gerilimli bir dille anlatıyor.

Engin Akyürek'in yeni filminin afişi yayınlandı - Resim: 1

‘Çocuklar Sana Emanet’in Reprodüksiyon imzasını taşıyan afişi, filmle ilgili küçük ipuçları verirken gizem dolu görsel diliyle de seyircide şimdiden merak uyandırıyor.

Çağan Irmak’ın yeni filmi ‘Çocuklar Sana Emanet’, 23 Mart’ta sinemalarda.