Abone Ol

Enes Batur'dan skandal videoya açıklama

Ödülü elinden alınan YouTube fenomeni Enes Batur bir açıklama yaptı.

Enes Batur'dan skandal videoya açıklama

Paylaştığı video nedeniyle çocuklara şiddet ve istismar konularında eleştirilen Enes Batur'un Altın Kelebek ödülü elinden alındı.

Enes Batur, skandal video ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"19 yaşındayım. Milleti için canı pahasına görev yapmış bir polis emeklisi babanın ve hali hazırda görevine büyük bir özen ile devam eden hemşire bir annenin 3 çocuğunun en büyüğüyüm. Bugüne kadar hep hayallerimin peşinden koştum. 4 yıla yakın bir zamandır dijital kanallarda yüzlerce video yayınladım. Milyonlara ulaştım. Öyle ki Hürriyet Gazetesi de bana ‘Altın Kelebek’ verdi. Bugün verilen ödülün geri çekildiğini öğrendim. Canları sağ olsun. 5 milyon 500 bin abonem beni bilir.

Geçmişte, bazı yasal oyunları oynarken videolar çektim, paylaştım, eğlendim ve eğlendirdim. Bu oyunlarda zaman zaman argo ifadeler de yer aldı. Kötü örnek olabileceğim hiç aklıma bile gelmemişti. Kendi halimizde eğlendiğimiz argo söz içeren videolarımı da yanlış anlaşılacağını fark edince kaldırttım.

Bu arada, gerçek hayat hikayemden esinlenen, aylardır çalıştığımız ve 19 Ocak’ta vizyona girecek olan ENES BATUR Hayal mi Gerçek mi? filminin montajını da tamamladık. Filmim; dijital dünyada zaman geçiren gençlere iyi örnek olmak için çekilen tam bir aile filmi.

Yıllar önce, tamamen yasal olan oyunları oynarken çektiğim videolar ile gündemi meşgul ettiğim için kamuoyundan özür dilerim.

19 Ocak’ta sinemada görüşmek dileğiyle. Mutlu yıllar."