Abone Ol

Enes Batur içerik mi çalıyor?

Twitter'da @Pewdiepie adlı hesap Enes Batur'un onlardan içerik çaldığını idda etti.

Enes Batur içerik mi çalıyor?

Enes Batur'u tanımayanımız yoktur herhalde... Kendisi Türkiye'deki YouTuber'lar arasında en çok takipçisi olan ve en çok kazanan isimlerden biri.

Enes Batur içerik mi çalıyor? - Resim: 1

Bilgisayar ve oyun konsolları incelemeleriyle girdiği YouTube dünyasında pek çok yaratıcı format üretti ancak kendisi hakkında bazı iddialar var.

Çalıntı içerikleri ifşa eden JTonYouTube isimli hesap bir video oluşturarak Enes Batur'un ünlü YouTuber'lar PewDiePie ve MrBeast'ten format çaldığını iddia etti.

Enes Batur içerik mi çalıyor? - Resim: 2

10 milyon takipçisi olan Enes Batur'un gerçekleri gizlemek için videoyu kaldırttığını da ekledi.

Enes Batur içerik mi çalıyor? - Resim: 3

Telif hakları konusunda Enes Batur'un yalan söylediğini iddia eden YouTuber, haklı bir gerekçe bile sunmadığını söylüyor.

Enes Batur içerik mi çalıyor? - Resim: 4

Videoyu telif hakları gerekçesiyle kaldırtan Enes Batur'un bu konu hakkında iyi bir gerekçe sunamadığını ifade eden JTonYouTube, suçlamalarına devam ediyor.

İkinci kez yüklediği videonun da Enes Batur tarafından kaldırtıldığını ve artık kendisinin elinden bir şey gelmediğini ifade ederek PewDiePie ile KEEMSTAR'a topu atıyor.

Enes Batur içerik mi çalıyor? - Resim: 5

Videosunda karşılaştırmalı bir şekilde PewDiePie ile Enes Batur'u karşılaştıran YouTuber, Türkiye'deki YouTube kullanıcılarından gelen mesajları da paylaşmıştı.

JTonYouTube, 10 milyon takipçiye de şaşırıyor ve iddialarını biraz dalga geçerek süslüyor.

Enes Batur içerik mi çalıyor? - Resim: 6