Abone Ol

Ender Şahika savaşı kızışıyor! Yasak Elma 56. bölüm fragmanı

Yasak Elma 55. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Ekrana gelen son bölümde Şahika'nın eteğindeki taşları bir bir dökmesi herkesi şaşkına çevirdi. Yiğit'in Ender'in oğlu olduğunu açıklayan Şahika'nın açıklamaları en çok Yiğit ve Halit'i derinden sarstı.

Ender Şahika savaşı kızışıyor! Yasak Elma 56. bölüm fragmanı

Yasak Elma ekrana gelen son bölüm ardından 56. yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. Yayınlanan Yasak Elma yeni bölüm fragmanında Şahika'nın açıklamalarının ardından savaş yeni bir boyut kazanıyor.

Yasak Elma 55. bölümü ile dün akşam TV ekranında izleyici ile buluştu. Halit'in Yıldız'dan boşanmak istememesi üzerine Yıldız büyük bir şok yaşar. Ender ise ısrarla Yıldız'ı Halit'e geri dönmesi konusunda ikna etmeye çalışır.

Şahika'yı köşeye sıkıştırmayı hedefleyen Ender ekrana gelen Yasak Elma so bölümde amacına ulaştı. Ender'in bu hamlesi karşısında Şahika eteğindeki tüm taşları ortaya döktü.

Yiğit'in Kaya ve Ender'in oğlu olduğunu açıklaması herkeste şok etkisi yarattı. Ende durumdan haberdar olduğu için çok fazla etkilenmezken Şahika'nın itiraflarının ardından Halit, evlenmeyi düşündüğü kadını evden kovdu.

Yayınlanan Yasak Elma 56. bölüm fragmanında Yiğit zor bir hayat yaşadığı için annesi olduğunu öğrendiği Ender'e sitem ediyor. Şahika'ya abisi Kaya dahil sırtını dönerken Şahika kozlarını oynamaya devam ediyor. Halit aldığı bir telefonun ardından yere seriliyor.

Peki Şahika'nın son hamlesi ne oldu?

YASAK ELMA 56. BÖLÜM FRAGMANI