Abone Ol

En tehlikeli isim Çiğli imamı Astsubay Zekeriya Kuzu yakalandı

Marmaris'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast düzenlemek isteyen, FETÖ'cü firari 7 vatan haini asker yakalanırken, bunların arasında Çiğli Ana Jet üssü imamı olarak bilinen Paşa lakaplı Astsubay Zekeriya Kuzu'nun da yakalandığı bildirildi.

FETÖ Çiğli imamı Astsubay Zekeriya Kuzu yakalandı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a yönelik, 15 Temmuz gecesi darbe girişimi kapsamında saldırıyı organize eden Çiğli Ana Jet üssü imamı olarak bilinen, Paşa lakaplı Astsubay Zekeriya Kuzu yakalandı.

Kuzu aranan firar askerler arasında en tehlikeli isim olarak biliniyordu.

15 Temmuz darbe gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele saldırıp 2 polisi şehit ettikten sonra kaçan özel timi arama çalışmalarında çok önemli gelişmeler yaşandı. Bugün gerçekleştirilen ilk operasyonda 3 asker yakalandı. Saat 17:25 sıralarında televizyon kanallarının canlı yayını esnasında gerçekleştirilen operasyon sonucu bir asker daha ele geçirildi. Darbeci askerlerin saklandığı menfeze operasyon yapan komandolar 3 askeri daha saklandıkları yerde kıskıvrak yakaladı. Suikast timindeki firari askerlerden 7'si gözaltına alındı.

Bugün Marmaris'te yakalanan darbeciler arasında 'en tehlikeli firari' olan Çiğli hava Üssü İmamı Zekeriya Kuzun'un da yakalandığı öğrenildi.