Abone Ol

En sonunda İntizar'ı sünnet ettireceğiz!

Sacit Aslan ve Pelin Çini'nin sunduğu Aramızda Kalsın programına konuk olan Erol Köse, çift cinsiyetli olduğunu iddia ettiği İntizar'a bakın neler dedi..

En sonunda İntizar'ı sünnet ettireceğiz!

İşte Köse\'nin açıklamaları:

"Çelik travesti kılığına girmiş"

"Çelik kadın kılığına girmemiş, Çelik travesti kılığına girmiş. Çelik küçükken dönercide çalışmış herhalde çok dönüyor. Bir gün Atatürkçü oluyor bir gün Dost Tarikatına giriyor. En son gele gele bu noktaya geldi. Adını travesti ile birleştirip Traçelik yapıyorum. Fotoğrafı Tarlabaşı ekolüne benzettim. Fotoğrafa bakınca bildiğin cillop bir çocuk olmuş. Kadir İnanır da karizmayı çizdirmişti. Çelik\'in konserleri furya olsa kadın kılığına girer miydi? Dikkat çekmek için bir çabadır"

"Yıldız tatlı su kurnazıdır"

"Yıldız Tilbe bana geldi \'sizinle çalışmak istiyorum\' dedi. Sözleşmesinin olduğu şirket beni arayıp bizden para aldı dediler. Yıldız\'ı çağırdım \'Kur\'an\'ı getir el basayım, imzamı taklit etmişler\' dedi. Ben de inandım. Firma imzaları Adli Tıp\'a verdi. İmza Yıldız Tilbe\'ye ait çıktı. Bir başka kuruma daha gitti yine aynı imza Yıldız\'ın çıktı. İmzasını unutmuş olamaz. Tatlı su kurnazıdır. Çok paracıdır. Paraları alıp göğsüne tıkar. Sonra gider bir daha gelir paraları koynuna sokar. Kaç tane çiftliği var biliyoruz"

"En sonunda İntizar\'ı sünnet ettireceğiz"

"En sonunda İntizar\'ı sünnet ettireceğiz. Bunun belgesi mi var? Fulden Uras Petek Dinçöz\'le kuzen olurlar. Tanyeli ile akrabadırlar. Ömrümün hiçbir döneminde şu anda gördüğüm hürmeti görmedim"

"Ben Burdan Atlarım yarışmasına yılkı atlarını koymuşlar. Tamamen fiyasko. Sema Çelebi ıstakoz profesörüdür. Gerdire gerdire düz yolda yürüyemiyor. Serdar Ortaç Pop Star yarışmasında 23 Nisan Başbakanı gibi oturuyor. Pop Star\'a adapte olamamış tek insan o... Burcu Esmersoy\'un bence iyi bir torpili var."