Abone Ol

En mutlu günlerinde karalara büründüler

CNN TÜrk spikeri Burak Törün ve Ayça Leventyürü Mersin'de yapılan nikah töreniyle dünya evine girdi.

En mutlu günlerinde karalara büründüler

Son aylarda Türkiye'yi yasa boğan terör saldırıları nedeni ile duyarlılık gösteren gelin ve damat, siyah gelinlik ile siyah damatlık giymeyi tercih etti. En mutlu günlerinde terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitleri unutmayan genç çift, yas temalı siyah gelin ve damatlık ile birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.

Salona melek kostümlü 3 kız eşliğinde giren çift, salondakiler tarafından alkışlarla karşılandı. Nikah şahitliğini Feride ve Sinan Sarıköseli'nin yaptığı çift, Nikah memurluğunu üstlenen Başkan Kocamaz'ın elinden evlilik cüzdanını aldı.

Siyah gelinlik giyerek farkındalık yaratan Ayça Leventyürü Törün, "Yanımda gördüğünüz yüreği güzel adamı bu güne kadar bulamadığım için yasını tutuyorum. Bizim çıkış amacımız buydu ama şu anda siyah gelinlik ayrı bir anlam kazanmış durumda. Ülkemizde yaşanan terör olayları şu an had safhada. Her gün şehitler veriliyor. Her gün yeni bir ocak sönüyor. O yüzden çok üzgünüz. Şu anda bu siyah gelinlik bir anlam daha kazandı. Şu anda çok heyecanlıyız" dedi.

Terör sonucu hayatını kaybeden şehitleri rahmet anan sevilen spiker Burak Törün, "Ayça'nın söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Heyecanlıyım ama profesyonellik böyle zamanlarda bu heyecanı gizlemek değil bunu belli etmekten geçiyor. Evlenirken profesyonel olmanın da çok anlamı yok. Yani ne kadar amatör duygu varsa onları gün yüzüne çıkarmak. Ayça ile evlendiğim için çok mutluyum. Ömür boyu mutlu olacağımı ve bu mutluluğun her geçen gün katlanacağını bilerek nefes alıyorum. Ayça ile bir ömür boyu çok mutlu yaşayacağıma eminim" diye konuştu.


Kaynak: Meydan