Abone Ol

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz kimdir?

Kendine has üslubu, esprileri, lüks düşkünlüğü... Son dönemlerde sosyal medyanın en sevilen fenomenlerinden Kerimcan Durmaz'la tanışın

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz kimdir?

Radikal Kerimcan Durmaz hakkında detayları derledi. İşte o haber...

Kafede çay içerken yan masadaki genç kızların ‘baba yemek geldi sus!’ deyip kahkaha atmasını anlayamamıştım. Daha sonra başka bir ortamda yine kızların birbirine “güzelliğimin, Chanelliliği…” gibi bir espri yaptıklarını duydum… Yine anlamadım...

Taa ki bir arkadaşımın beni popüler uygulama Snapchat’ten son dönemlerin en sevilen sosyal medya fenomeni  Kerimcan Durmaz’la tanıştırana kadar.

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz kimdir? - Resim: 1

Şimdilerde DJ’lik yapan Kerimcan Durmaz her gün renkli hayatının en komik anlarını Snapchat’ten paylaşıyor. Kerimcan, kendine has oluşturduğu dili, esprileri, lüks düşkünlüğü, süslülüğü ve sempatikliği ile kısa sürede sosyal medyada fenomen haline geldi. 22 yaşındaki Kerimcan’ın Snapchat’ten 400 bini aşkın izleyicisi Instagram’da 328 bin takipçisi var.

Aslında onun neden fenomen olduğunu anlatmak zor. Ama şunu söylemek gerekiyor bir kere izleyince bağımlılık yapıyor ve onu izleyip gülümsememek imkansız.

Önceleri bir kozmetik mağazasında makyaj uzmanı olarak çalışan Kerimcan Periscope uygulamasının ilk fenomenlerinden olarak tanınıyor. Sosyal medyada ünlenmeye başlamasının ardından DJ’lik yapmaya başlayan Durmaz neredeyse her gece farklı bir şehirde sahne alıyor ve her gittiği şehirde sokakları birbirine katıyor. Kimi zaman İstanbul’da taksi şöforlerini delirtiyor kimi zaman Dubai’de ‘çocuk kesiyor’. Durmaz’ın DJ’likten arta kalan zamanı kolileri (sevgilileri) ünlü arkadaşları ve alışverişle geziyor desek yanılmış olmayız.

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz kimdir? - Resim: 2

Kendisi gibi fenomen arkadaşlarıyla buluşuyor, kendine has uslübuyla şarkılar söylüyor. Snap’lerine bakılırsa en sevdiği sanatçılardan biri Rihanna diğeri ise Seda Sayan. Çünkü herkese ‘Sağır Sultan’ şarkısını ezberletmeye kararlı. DJ olarak çıktığı her kulüpte Sağır Sultan’ı çalmazsa rahat edemiyor.

DJ’lik yaptığı kulüplerin dolup taşmasından, otel odasını basan kızlardan da anlaşılacağı gibi Kerimcan Durmaz’ın ismini daha çok duyacağa benziyoruz.