Abone Ol

Emre Uslu umudunu neye bağladı bakın! Skandal Afrin yorumu

FETÖ firarisi Emre Uslu Afrin harekatı ile ilgili skandal bir yorumda bulundu.

Emre Uslu umudunu neye bağladı bakın! Skandal Afrin yorumu

FETÖ ve onun besleme uşakları Afrin harekatında Türkiye'nin başarısız olması için duacı oluyorlar. Emre Uslu da onlardan biri. Vatan hainliği analize döken Emre Uslu, Afrin harekatı başarısız olsa da Erdoğan gitse hesapları yapıyor. İşte FETÖ kanalı için yaptığı analiz;

Türkiye Afrin'deki askerleri için duacı olurken, FETÖ ve mensupları da yenilgi için ellerini ovuşturuyorlar. FETÖ kanalı Emre Uslu'ya 'Afrin harekatı Erdoğan'ın sonu olur mu?' diye analiz yaptırdı. İnternethaber.com'un haberine göre Erdoğan düşmanlığını vatan hainliği düzeyine çıkaran Emre Uslu, 'Türkiye Membiç'i girip ABD ile kafa kafaya gelirse' kriz çıkacağı hesabı yapıyor. Uslu ve FETÖ umudunu şimdi buna bağlamış görünüyor.

FETÖ yandaşlarına da boş hayaller kurduran Emre Uslu, Afrin harekatı ekonomiyi sarsmadığı için siyasi kriz çıkmamasına hayıflanıyor.

AFRİN PERİNÇEK ÇOCUKLARININ...

Umudunu 'uluslararası krize' bağlayan Emre Uslu, Doğu Perinçek ve Ergenekon'un Afrin harekatının gerçek planlayıcıları olduğunu iddia ediyor. İşte Uslu'nun dedikleri;

-Afrin operasyonu özünde Rusya'nın planladığı, Ergenekoncuların veya ordu içindeki Avrasyaçıların ve Perinçek çocuklarının kotardığı bir operasyon. Bu operasyonla Avrasyacılar Erodğan'ı batıdan uzaklaştırıp Rusya'nın kucağına itiyor. Bu operasyonun tek kazananı Rusya. Bu operasyonla Türkiye'nin kazancı olduğunu söylemek yanlış olur.

-Rusya bu operasyonla bir yandan ABD-Türkiye ittifakına gölge düşürürken öbür yandan Türkiye'yi NATO üyeliğinden ve ABD'den adım adım uzaklaştırıyor.

MEMBİÇ ERDOĞAN'IN SONUNU HAZIRLAYACAK...

Emre Uslu bu noktada Erdoğan'ın iktidardan gitme hayaline geri dönüyor ve umudunu bu kez Membiç operasyonuna bağlıyor. Dedikleri de şunlar;

-Önümüzdeki dönemde Rusya Türkiye'yi Membiç'e itecek. İşte o zaman Türkiye'nin ABD ile çatışma ihtimali artacak. Afrin değil ama Membiç operasyonu Türkiye'nin beklenen o yanlışı olacak. Orada ABD ve Türkiye kafa kafaya savaşmaya başlarsa o zaman da bu uluslararası krizin başlangıcı olacak mı onu görme şansımız olacak. İşte o zaman Afrin operasyonu Erdoğan'ın sonunu hazırlayan bir operasyona dönüştü diyebiliriz.

İPİ PUTİN ÇEKECEK

-Bir aşamadan sonra Rusya Erdoğan ve Türkiye'yi o noktaya itiyor. O nokta dönülmez akşamın ufku. O noktada Rusya Türkiye'nin bir abisi ve yeni hamisi olarak batı ile Türkiye'yi karşı karşıya getirerek Erdoğan'ın sonunu getirecek. Erdoğan'ın sonunu Putin çekecek diye baştan beri söylüyorum.