Abone Ol

Emre Mor: Hayatımın en büyük günüydü

Milli takımda ilk defa forma giyen genç oyuncu Emre Mor, ay-yıldızlı formayı giydiği için çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Benim için çok büyük bir gündü. Belki de hayatımın en büyük günüydü" dedi.

Emre Mor: Hayatımın en büyük günüydü

A Milli Futbol Takımı, Euro 2016 öncesi Antalya’da Karadağ ile oynadığı hazırlık maçında Mehmet Topal’ın 90+4’te gelen golüyle sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.
Milli formayı ilk defa giyen 18 yaşındaki Emre Mor, karşılaşma sonrası çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Milli takımda yer aldığım için çok mutlu ve gururluyum. Benim için çok büyük bir gündü. Belki de hayatımın en büyük günüydü. Burada etrafımda çok güzel inşalar var. Çok mutluyum. Kendi oyunuma odaklanan birisiyim, bunu yaptım ve takımıma yardım etmek için çaba harcadım" dedi.
Euro 2016, yorumunun sorulması üzerine genç oyuncu, "Fransa’ya gidip gitmeyeceğimi bilmiyorum, henüz belli değil. Umarım giderim" şeklinde konuştu.

Emre Mor kaç yaşında? Emre Mor kimdir? Emre Mor hangi takımda oynuyor? Emre Mor'un bonservisi? Emre Mor hangi mevkide oynuyor?

Danimarka'da Nordsjaelland takımında forma giyen Emre Mor, henüz 18 yaşında. Sol ve sağ kanat haricinde santrafor mevkisinde forma giyebilen Emre Mor, bu sezon 13 maçta 2 gol atıp, 2 asist gerçekleştirdi. Emre Mor, 29 Mayıs 2016 günü Karadağ ile oynanan hazırlık maçında A Milli Takımımızın ilk kez formasını giydi. Sol ayaklı ve 1.68 boyunda olan Emre Mor'un takımıyla 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Emre Mor'un adı Türkiye'den Beşiktaş ile anılıyor. Yine Avrupa'dan Borussia Dortmund ve West Ham United gibi takımların da Emre Mor ile ilgilendiği iddia ediliyor.

Emre Mor bu sezon çıktığı maçların 11'inde santrafor olarak görev yaparken, 2 maçta sağ kanatta görevlendirildi. Emre Mor, A Milli takımımızda da sağ kanatta görev aldı.

Emre Mor oyuna girdikten sonra oldukça etkili bir futbol ortaya koyarken, tribünler bir ara Emre diye tempo tuttu.
Kaynak: Emre Mor kaç yaşında? Emre Mor kimdir? Emre Mor hangi takımda oynuyor? Emre Mor'un bonservisi?

Etiket: Emre Mor kaç yaşında?, Emre Mor kimdir?, Emre Mor hangi takımda oynuyor?, Emre Mor'un bonservisi?, Emre Mor hangi mevkide oynuyor?