Abone Ol

Emrah'ın büyük aşkı Sibel Erdoğan kimdir nereli?

Emrah'ın botoks yaptırma nedeni olarak gösterilen Sibel Erdoğan kimdir aslen nereli kaç yaşında? Sibel Erdoğan Emrah'ın oğlu Tayfun'u kabul ediyor mu? Sibel Erdoğan özel hayatı ve biyografisi...

Emrah'ın büyük aşkı Sibel Erdoğan kimdir nereli?

Emrah ve Sibel Erdoğan 2011 yılında başladıkları ilişkilerini 2014 yılında dünyaevine girerek mutlu sonla noktalamıştı.

Sibel Erdoğan instagram hesabından yaptığı Emrah paylaşımıyla yeniden gündeme geldi. Gelin hep birlikte Sibel Erdoğan'ın hayatına bakalım.

Sibel Erdoğan,1980 Belçika doğumludur. Müzik hayatına 13 yaşında doğduğu şehir olan Belçika’da başladı. Genç yaşında başladığı sahne hayatına 3000 kişilik salonlarda, gazinolarda ve dernek toplantılarında şarkı söyleyerek devam etti.

Akbaş Müzik’le, 1998 yılında “Az Değilsin Abisi”, 1999 yılında “Bana Göz Kulak Ol” adlı iki albüm çalışmaları oldu. Daha sonra Emrah ile tanışan Sibel Erdoğan kariyerini noktaladı ve ev hanımı olmaya karar verdi. Emrah ile birlikte Türkiye'den ayrılacak olan Sibel Erdoğan'ın iki çocuğu bulunuyor.

EMRAH'IN 3 ÇOCUĞU VAR

Emrah ile Sibel Erdoğan 2014 yılında dünyaevine girdi. Beraber mutlulukları devam eden çift sıklıkla instagram hesabından fotoğraf paylaşıyor.

Diğer oğlu ve kızıyla instagram hesabından sık sık fotoğraf paylaşan Emrah, Tayfun'a sadece nafaka parası veriyor.

(internethaber)