Abone Ol

Elpida'dan itiraf gibi sözler: Vahşi bir bakışı vardı, beni rahatsız ediyordu

Survivor'da bu hafta yaşanan eleme sonrası adaya veda eden siyah takım yarışmacısı Elpida, adadan ayrıldıktan sonra olay açıklamalarda bulundu.

Elpida'dan itiraf gibi sözler: Vahşi bir bakışı vardı...

İşte Elpida'nın veda röportajında kimsenin bilmediği o gerçekler.

1- Performansın elenmende rolü olduğunu düşünüyor musun?

Sanırım elenmemde oyundaki katkım fazla göz önünde bulundurulmadı. Takımımdaki Yunan arkadaşlar benden ziyade birbirleriyle daha yakın oldular.

2- Adada seni en çok zorlayan faktörler nelerdi?

Adada beni her şeyden çok temizlik zorladı. Temizlik hastasıyım. İnsanlar dikkat ettiyse sürekli denizdeydim yıkanıyordum. Elbiselerimi yıkıyordum. O sırada benim temiz olduğum veya onların temizlendiği söz konusu değildi. Sadece o rahatlamayı hissediyordum.

3- Türk yarışmacılar arasındaki kavga seni etkiledi mi?

Açıkçası son zamanlarda Atakan'ın Bora'yla, Yusuf'un da Hikmet'le kavga etmesinden çok etkilendim. Kendimden bunu beklemezdim. Çünkü psikolojinin parkurda o kadar fazla rol oynamayacağına inanıyordum.

İşte o video...

4- Siyah ve beyaz takım olarak ayrıldıktan sonra karşı takımdaki yakında arkadaşlarınla kopmalar yaşadınız. Neden?

Açıkçası Ria'yla tek sefer haksızlık yaşadığımı farkettim. Dokunulmazlığın ilk oyunuydu. Oynadığımız oyunda Ria'nın avantajı vardı. Düştüğü zaman bir kaç saniye dinleniyordu ben de ayaktaydım, yorulmaya devam ediyordum. Ayaklarım yoruluyordu.

Daha fazla takatim yoktu işte. İlk defa o zaman sözlü bir tartışma yaşandı aramızda. O da bana ona vurduğumu söyledi. Gerçekten vurmuş olabilirim özür de diledim ondan. Ben de ona ben ayaktaydım ve sen yerde dinleniyordun diye rahatsızlığımı dile getirdim. Genel olarak benim için Survivor'daki en zor oyundu.

5- Türk yarışmacılardan en iyi anlaştığın isimler kimlerdi?

Genel olarak hiç bir Türk yarışmacıya o kadar bağlı değildim. Gerçek şu ki Sude çok iyi bir kız. Elbette başka Türk takım arkadaşı yoktu. Melisa dışında. Melisa'da çok erken gitti haliyle onunla yakın olduk.

6- Sence Seda'nın sana karşı tutumunun sebebi neydi?

Son seferde yanlış tercümeden oluşan bir yanlış anlaşılma durumu vardı. Bu da Survivor'da bir sorundu. O bahsettiğim oyunda beni seçmişti. Genelde ilk turda çıkıp beni seçerdi. Beni seçti ve yendim onu. Hem ben yendim hem de 2. turda Dimitra yendi. 2 sayı kaybetti. O sırada Ria'ya şu soruyu sordum. Liderinize ne oldu? Genelde sayı alır bu sefer 2 sayı kaybetti. Elbette bu benim için garipti.

Çünkü Seda bizi sadece galibiyete alıştırmıştı. Sanırım Kyriakos'ta duydu bizi. Yanlış çeviri mi oldu bilmiyorum. Çünkü onlar Bora'ya Bora'da Seda'ya tercüme etti, biri diğerine aktarırken neler oldu bilemem. Bazı söylemediğim kelimeler konulmuş olabilir ki kötülük büyüsün. Ona şöyle dediler; Lider kaybetti ve takımını yediremedi. Böyle bir cümle benim ağzımdan asla çıkmadı. Böyle bir şey asla söylemedim. Bence bazıları bazı şeyleri yanlış anladı.

Kimseyi zan altında bırakmayacağım. Seda bunu duydu ve haliyli bozuldu. Görüyordum onu. Ne zaman bana baksa vahşi bir bakışı vardı ve bu beni rahatsız ediyordu. Çünkü genel olarak sakin bir insanım ve başkalarıyla sorunum olsun istemem.

7- Yunan takımından kimler finalde olur?

Bence finalde Katerina Dalaka ve Dimitra olur. Bir de sanırım Panagiotis olur. Eğer performansında biraz daha iyi olursa. Ria'nın da finalde olmasını isterim.

8- Türk takımından kimler finalde olur?

Türk finalinde Seda ve Hikmet olmayı hakediyor. Takımımdaysa Emre'nin de hakettiğini söyleyebilirim.