Abone Ol

Elit İşcan'ı taciz ettiği iddia edilen Efecan Şenolsun kimdir?

Elit İşcan'ın Yaşamayanlar setinde taciz açıklamasından sonra Efecan Şenolsun'un kim olduğu merak ediliyor. İşte Efecan Şenolsun hakkında merak edilenler..

Elit İşcan'ı taciz ettiği iddia edilen Efecan Şenolsun kimdir?

Efecan Şenolsun dönemin en iddialı dizilerinden birinde oynamasıyla da merak edilmişti. İşte Yaşamayanlar dizisindeki Sercan karakterinin taciz haberlerinden sonra merak edilen o ismi sizler için araştırdık. Elit İşcan'ı taciz eden Yaşamayanlar Efecan Şenolsun kimdir?

Elit İşcan'ı taciz eden Yaşamayanlar'ın Sercan'ı Efecan Şenolsun kimdir?

Efecan Şenolsun 11 Eylül 1992 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Oyunculuğa küçük yaşlarda ilgi duydu. Lise'de ikinci siniftayken oyuncu olma hayaliyle İstanbul’a gitti.  Ajansdan verdikleri metni oynadı ve işe girdi.  Babasının isteği üzerine İzmir’e dönüp liseyi tamamladı. Sonra Bilgi Üniversitesini kazandı. Daha sonra ‘Güneşi Beklerken’de oynadı. ‘Bu Şehir Senindir’ isimli kısa filmle festivallerden ödül aldı. ‘Kocan Kadar Konuş’ta da konuk oyuncuydu. Kız kardeşi Melisa Şenolsun'da kendisi gibi oyuncudur. Oyunculuğu ve müziği tutku yapmış sporcu kimliği ile bilinen Şenolsun, aynı zamanda profesyonel boksördür.

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Nadide Hayat (Cem, Sinema Filmi, 2015)

Kocan Kadar Konuş  (Murat, Sinema Filmi, 2015)

Paramparça (Baterist Özgür, TV Dizisi, 2014-2015)

Güneşi Beklerken  (Can, TV Dizisi, 2013)