Abone Ol

Elif dizisine bomba transfer Yıldız Asyalı ekranlara geri dönüyor

Kanal 7 ekranlarında 4 sezondur devam eden Elif dizisine bomba transfer. Uzun süredir ekranlara ara veren Yıldız Asyalı Elif dizisine transfer oldu. Peki Yıldız Asyalı kimdir aslen nereli kaç yaşında eşi ve çocukları detaylarıyla haberimizde.

Elif dizisine bomba transfer Yıldız Asyalı ekranlara geri dönüyor

Hafta içi her akşam yayınlanan Elif dizisine yeni transfer. Önce Eda Erol'u transfer eden dizi yeni bomba oyuncusunu açıkladı. Dizide artık Yıldız Asyalı'da yer alacak.

Dünya üzerinde otuzdan fazla ülkeye ihraç edilen Kanal 7’nin başarılı dizisi Elif yeni sezonda yeni oyuncularla ekrana gelmeye devam ediyor. Diziye yeni katılan oyunculardan biri de televizyon dünyasının tanınan isimlerinden Yıldız Asyalı oldu.

PEKİ YILDIZ ASYALI KİMDİR?

Müziğe ilgisi küçük yaşlarda başlayan Yıldız Asyalı, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu'nda solist olarak görev aldı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olan oyuncu, bugüne dek bir çok dizi ve filmde oyunculuk yaptı. Yıldız Asyalı, ilk ismi Eyvah Babam olan ve daha sonra Eyvah Kızım Büyüdü olarak yayınlanmaya devam eden dizide başrolü Haluk Bilginer’le paylaştı.

Yıldız Asyalı geçtiğimiz yıllarda Emre Vatansever ile dünyaevine girdi. İkilinin Ayşe Mira Vatansever isimli bir çocuğu bulunuyor.

Elif dizisine bomba transfer Yıldız Asyalı ekranlara geri dönüyor - Resim: 1