Abone Ol

Elçin Sangu ve Farah Zeynep Abdullah'tan dedikodulara inat pozu

Ünlü oyuncular Elçin Sangu ve Farah Zeynep Abdullah dedikodulara noktayı koydu.

Elçin Sangu ve Farah Zeynep Abdullah'tan dedikodulara inat pozu

Farah Zeynep Abdullah, Elçin Sangu’yla “Arif V 216” filminin galasında bir araya geldi.

Çağan Irmak imzalı “Gülizar” dizisinin yıldızı Farah Zeynep Abdullah, rolünün eski sahibi Elçin Sangu’yla “Arif V 216” filminin galasında buluştu.

Medyatava'nın haberine göre Kıvanç Baruönü’nün yönettiği “Arif V 216" filminde Ajda Pekkan’ın gençliğini canlandıran Farah Zeynep Abdullah, “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” ile “Kurt Seyit ve Şura” dizilerinde beraber oynadığı Elçin Sangu’yla galada beraber selfie de çekti. Elçin Sangu ile Farah Zeynep Abdullah’ın birlikte çektirdiği fotoğraf, sosyal medyada büyük yankı buldu.

Çünkü bu poz, sadece iki eski rol arkadaşının seneler sonraki buluşmasını değil, Kanal D’nin “Gülizar” dizisindeki başrolün eski ve yeni sahibinin de dostluğunu göstermesi açısından önemliydi. “Gülizar” dizisinin eski başrol oyuncusu Elçin Sangu’nun geçen yıl cast içine sinmediği için projeden çekildiği öne sürülmüştü. Başta projede oynamayı çok isteyen güzel oyuncunun partnerinin Berk Cankat olduğunu duyunca bu kararı aldığı, yaşanan durumun da yönetmen Çağan Irmak’ı kızdırdığı kulislerde konuşulmuştu.

Çağan Irmak daha sonra Elçin Sangu’nun yerine daha önce “Unutursam Fısılda” filminde beraber çalıştığı Farah Zeynep Abdullah’la anlaşmıştı. Bu gelişmenin ardından Farah Zeynep Abdullah ile Elçin Sangu'nun kulislerdeki iddialara inat dostluk pozu vermesi takdir topladı.