Abone Ol

Elçin Sangu ve Barış Arduç'un oynadığı Mutluluk Zamanı sinemalarda

Yapımını NuLook'un, yapımcılığını Muzaffer Yıldırım'ın üstlendiği Mutluluk Zamanı, bugün seyircisiyle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu romantik komedinin senaryosu ise oyuncu Buğra Gülsoy ile Ali Erkan Ersezer'in imzasını taşıyor.

Elçin Sangu ve Barış Arduç'un oynadığı Mutluluk Zamanı sinemalarda

Başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu ve Cengiz Bozkurt'un paylaştığı, merakla beklenen romantik komedi Mutluluk Zamanı bugün başlıyor

Yapımını NuLook'un, yapımcılığını Muzaffer Yıldırım'ın üstlendiği Mutluluk Zamanı, bugün seyircisiyle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu romantik komedinin senaryosu ise oyuncu Buğra Gülsoy ile Ali Erkan Ersezer'in imzasını taşıyor.

Çekimleri Heybeliada'da yapılan Mutluluk Zamanı, romantik bir aşk hikayesini perdeye taşıyacak.

Mert ile Ada'nın hikayesi

Mutluluk Zamanı, kusursuz bir hayata sahip olan Mert ve heykeltıraş Ada'nın sürpriz bir şekilde yollarının kesişmesiyle başlayan aşklarını konu alıyor. Mert yalnızca Ada'nın değil, onun abisi Tarık'ın da hayatını değiştiriyor. Filmde Mert'i Barış Arduç, Ada'yı Elçin Sangu, Ada'nın abisi Tarık'ı da Cengiz Bozkurt canlandırıyor.

CENGİZ BOZKURT YİNE ÇOK GÜLDÜRECEK

Rol aldığı projelerde canlandırdığı rollerle seyirciyi güldüren Cengiz Bozkurt, Mutluluk Zamanı filminde hayat verdiği Tarık karakteriyle de sinema salonlarını kahkaya boğacak. Hayatı boyunca ne aşk hayatında ne de iş yaşamında başarılı olan, hep kaybeden tarafta buluna Tarık'ın başına gelenler, seyirciye çok keyifli dakikalar yaşatacak.