Abone Ol

Elçin Sangu ekranın en tarz kadını

Son zamanlarda güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren Kiralık Aşk'ın Defne’si Elçin Sangu konu şıklığa gelince tüm rakiplerini geride bıraktı. Defne, dizilerin açık ara en şık giyinen karakteri seçildi.

Elçin Sangu ekranın en tarz kadını

Kiralık Aşk, yaz dizisi olarak başladığı serüveninde başarısı ile önemli bir yer edindi. Başrol oyuncuları Barış Arduç ve Elçin Sangu başarılarını Altın Kelebek’te en iyi çift ödülünün sahipleri olarak tescilledi. Defne ve Ömer karakterlerine can veren çift son dönemin en popüler isimleri.

2015'in en iyi dizisi Kiralık Aşk

Dizi bu kez moda seçimleri ile gündemde. Kiralık Aşk'ın başrol oyunucusu Elçin Sangu'nun canlandırdığı Defne karakteri ekranın en şık giyinen kişisi seçildi. Seçim, www.poltio.com’da düzenlenen bir anketle yapıldı. Dizilerin en şık giyinen karakteri soruldu. Ankete 2 hafta gibi kısa bir sürede 19 bin 500 kişi katıldı. Katılmcıların yüzde 56’sının oyuyla Defne dizilerin en şık giyinen karakteri oldu.

Elçin Sangu makyajsız şaşırttı

Tarzı ve güzelliğiyle seyircinin kalbinde taht kuran Defne karakterinin stil rehberini gelin birlikte inceleyelim. Defne Topal saf, deli dolu ve enerjik bir genç kız karakteri. Kiralık Aşk’ın ilk bölümünde onu kabarık saçları, boy friend jean’leri ve ekose gömlekleri ile tanıdık. Tarzı bölümlerle birlikte ilerledi ve onu dizilerin en şık ismi olmaya kadar taşıdı.

ELÇİN SANGU FOTOGALERİ

Defne karakteri dizide, iş ve mahalle hayatında iki farklı stille karşımıza çıkıyor. İş yaşamında modern çizgileri olan şık bir tarz benimsiyor. Beyaz tenine ve düzgün fiziğine çok yakışan iddalı renk ve modelleri tercih ediyor. Yeşil ve mavi tonlarını kendine yakıştırmayı biliyor. Minimal takılar ve sade tasarımlı çantalar kullanmayı sevdiği parçalar arasında.

Günlük hayattaki çizgisinde ise rahatlığın ön planda olduğu seçimler yapıyor. Etnik göndermeleri olan parçalar kullanmayı seviyor. Kızıl saçları ile uyum sağlayan sonbahar renklerini sıklıkla kullanıyor.

 Barış Arduç ve Elçin Sangu'yu zirveden indirdiler

DEFNE GİBİ GİYİNME REHBERİ

Kiralık Aşk'ın hayranları giderek artarken kızıl saç da yeniden moda oldu. Kuaförlerine“Saçımı Defneninki gibi istiyorum” diyen kadınların sayıları giderek artıyor. Siz de Defne gibi bir tarza sahip olmak istiyorsanız saç renginiz ile başlayabilirsiniz. Güneşin daha az görüldüğü kış aylarında kızıl tonları rahatlıkla kullabilirsiniz.

Kızıl saç ve pürüzsüz beyaz ten Defne yani Elçin Sangu'nun alametifarikalarından. Bu tarz ile uyumlu olan canlı renkler tercih ederek siz de stilinizi tamamlayabilirsiniz. Ancak farklı renkler denemekten de korkmayın. Esmerlere daha çok yakıştığı düşünülen sarı renk Defne yani Elçin Sangu’da muhteşem görünebiliyor. Siz de stilinizi oluştururken onun gibi cesur olabilirsiniz.