Abone Ol

Ekrem İmamoğlu'ndan istifa açıklaması: Umarım hatadan dönerler

İBB Meclis toplantısının ardından tebrik ziyaretlerini kabul eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Biraz şirketler konusu var. Yönetim kurullarını değişmesine yönelik genel kurul taleplerimiz vardı. Onlara dönük bir direnç var, Umarım hatadan dönerler" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan istifa açıklaması: Umarım hatadan dönerler

İBB Meclis toplantısının ardından tebrik ziyaretlerini kabul eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Biraz şirketler konusu var. Yönetim kurullarını değişmesine yönelik genel kurul taleplerimiz vardı. Onlara dönük bir direnç var" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, meclis toplantısı sonrasında tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam etti. DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve beraberindeki heyet İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.

İBB iştiraklerinden istifa etmeyen yönetim kurulu başkanlarına değinen Ekrem İmamoğlu, "Şirketler konusu var. Onu aşmaya çalışıyoruz. Yönetimlerin değişmesine yönelik genel kurul taleplerimiz vardı. Bir direnç var orada. Aştığımız takdirde bir engel kalmayacak. Umarım hatadan dönerler. Dönmezlerse kendileri bilir ama inşallah dönerler. Bazı istifa etmeyen yönetim kurulları var" diye konuştu.

DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu da "1 Mayıs'ta da birlikteydik. Bundan sonraki süreçte de biz, her zaman demokrasiden ve emekten yana, hakkın, hukukun verilmesinden yana mücadelemizi sürdürmeye çalıştık hep birlikte. Zor bir süreç oldu ama sonuç olarak, son derece de iyi oldu" diyerek İmamoğlu'nu seçimi kazanmasından ve ikinci kez İBB Başkanı olmasından dolayı tebrik etti.