Abone Ol

Ekrem İmamoğlu'ndan işsiz gazeteci Ayşe Arman'a büyük jest

Medyafaresi.com detay haber- Hürriyet gazetesinden ayrılan Ayşe Arman, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile röportaj yaptı. Daha doğrusu İmamoğlu, isşiz gazeteciye röportaj vererek büyük jest yaptı. Peki Ayşe Arman o röportajı nerede yayınlayacak?

İmamoğlu'ndan işsiz Ayşe Arman'a büyük jest

Hürriyet gazetesinden ayrılan ve işsiz gazeteciler arasına katılan Ayşe Arman ilk röportajını Ekrem İmamoğlu ile gerçekleştirdi.

Ayşe Arman'a konuşan İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu'nun Madame Figaro dergisi için verdiği pozlarla ilgili "Bilseydim engellerdim" diyerek gazetelere manşet olacak sözler söyledi.

Ayşe Arman'ın İmamoğlu'yla yaptığı röportajın ilgili kısmı şu şekildeydi:

Pek çok insan, eşinizi, bir dergiye kapak olduğu için de eleştirdi. Bense bayıldım o fotoğraflara. Siz, bu kadar büyük bir hadise yaratacağını biliyor muydunuz? Eşiniz sinirlendi mi tepkilere?

-Hayır, hiç sinirlenmedi, konuyu açmadı bile. O fotoğraflar bana da sürpriz oldu. Çünkü ben öyle fotoğraflar çekildiğini bilmiyordum. Yani, 'Bir dergiye röportaj vereceğim. Fotoğraflar çekilecek' dedi. Ama o fotoğrafların bu kadar güzel olacağını bilmiyordum. Bilsem engellerdim.

Nasıl yani? Bu şaka mı?

-(Gülüyor) Yok, biraz ciddi tarafı var. Çok güzeldi çünkü fotoğraflar! Dediğim gibi eşim hiç konuyu açmadı, 'Şu oldu, bu oldu' diye konuşmadı, ben de bahsetmedim. Üzerinde bile durmadım. Ama fotoğrafları çok beğendim."

Peki, Ayşe Arman İmamoğlu ile yaptığı röportajı nerede yayınladı? Ayşe Arman Hürriyet'ten ayrıldıktan sonra artık röportajlarımı kendi sitemde yayınlayacağım demişti.

İşte o sitenin adresi:

https://www.armanayse.com