Abone Ol

Ekrem İmamoğlu'ndan hakaret ettiğini duydum diyen Fatih Portakal'a yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'ndan, Ordu Valisi'ne hakaret ettiğini duydum diyen Fatih Portakal'a yanıt geldi. İmamoğlu, ''Ben ne dediğimi, ne demediğimi biliyorum'' dedi.

İmamoğlu'ndan hakaret ettiğini duydum diyen Fatih Portakal'a yanıt

Seçim çalışmaları kapsamında saha çalışmaları devam eden Ekrem İmamoğlu'na, gazeteci ve FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ın Ordu Valisi Seddar Yavuz'a hakaret iddiasıyla ilgili sözleri soruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan hakaret ettiğini duydum diyen Fatih Portakal'a yanıt - Resim: 1Ekrem İmamoğlu Vali itlik yapmıştır dediniz mi sorusuna ne yanıt verdi?

''Medyaya tavsiyem bu konuya yönelmek yerine...'

İmamoğlu, ''hakaret ettiğini duydum.” diyen Fatih Portakal’ın sözlerine cevaben şunları söyledi;

"Ben ne dediğimi, ne demediğimi biliyorum. Medyaya tavsiyem bu konuya yönelmek yerine, projelerimizi halka anlatmaları."

Ekrem İmamoğlu'ndan hakaret ettiğini duydum diyen Fatih Portakal'a yanıt - Resim: 2Fatih Portakal'dan İmamoğlu açıklaması: Kulaklarımın ne duyduğunu biliyorum

İmamoğlu'nun Ordu Valisine hakaret etti iddiaları için ne demişti?

O görüntüyü ben izlememiş olsaydım ben o cümleleri etmezdim" diyen Portakal, "Ben 6 haziran günü o cümleleri kurarken o hakaret ettiği cümleleri kurarken gerçekler üzerine bunu söylüyordum. Kulaklarımın ne duyduğunu ben biliyorum çünkü RTÜK denilen bir kurul var ve bazı ifadeleri yayınladığınızda basın yoluyla bu hakaretin yayılması kapsamında alıp size uyarı ceza verebiliyor. Ben böyle bir gerçekliği duymasam 6 Haziran günü o cümleleri kurabilir miyim?"