Abone Ol

Ekrem İmamoğlu'ndan Buket Aydın açıklaması: Medyaya acıyorum

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı konuşmaya başladığı esnada CNN Türk'te "Buket Aydın ile 40" programındaki yayının kesilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

İmamoğlu'ndan Buket Aydın açıklaması: Medyaya acıyorum

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çatalca'da yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı bir miting düzenledi.

Mitingde ilk konuşmayı İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu yaptı. Ardından sahneye çıkan İmamoğlu, ''Size hizmet etmek, sevginizi kazanmak dünyanın en güzel şeyi. Size layık olmak ve hizmet etmek istiyorum. 5 yıl boyunca gurur duymak istiyorum. Sizinle bu güzelliği koruyacağız. İçeride dediler ki 'Paltonu giy, hava soğuk'. 'Gerek yok' dedim. Beni ısıttınız. Şu an ceketimi çıkarasım var. O gözlerinizin içi parlıyor ya, o benim için dünyanın en güzel şeyi. Bu şehirde insanı gören, hizmet eden bir belediye olacağız. Size asla ihanet etmeyeceğiz. İhtiyaçların peşinde koşacağız'' dedi.

"MEDYAYA ACIYORUM"

İnsanların bağırandan, çağırandan, kızandan usandığını vurgulayan İmamoğlu, ''Vallahi ben kötü söz söylemeyeceğim. Kötü söz, sahibine ait'' dedi.

Bu sırada sahne önünden, İmamoğlu'nun katıldığı bir TV programında yayının kesilmesi hatırlatılınca, İmamoğlu, ''Akşam kestiler ama hanımefendinin bir suçu yok. Ama Türkiye'de sabah akşam konuşuyorlar. Adamlar program yapamıyor. Medyaya da acıyorum'' yanıtını verdi.

İmamoğlu, ''Eşimle aldığımız bir karar, evde TV açtırmıyoruz. Ayarlayın, ben çıkınca açın, sonra kapatın. Artık gülelim'' diye konuştu.