Abone Ol

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'nde balkon konuşması yaptı

31 Mart'ta mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu yine İBB Başkanı oldu. İmamoğlu ilk açıklamasının ardından otobüsle Beylikdüzü'ne gitti.

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'nde balkon konuşması yaptı

Beylikdüzü'ndeki etkinlik alanına yurttaşların yoğun ilgisi nedeniyle güçlükle ulaşan Ekrem İmamoğlu'u yurttaşlara hitap ediyor;

İstanbul, sevgi kazanacak demiştik. Ne mutlu bana ki sevgi kazandı sevgi. Biz bu şehrin çocukları için, o güzel çocukları için, biz bu şehrin enerjisi, biz bu şehrin vicdanı kandınları için, biz bu şehrin beyefendileri için; kısacası herkes için geldik.

Yıkın bütün ön yargıları, zihninizdeki bütün önyargıları yıkın. Hiçkimsenin yaşamı, inancı bizi ilgilendirmiyor herkesi kucaklamaya geldik. Biz bu şehirde inançlara saygı için geldik.

Yok alevisi sünnisi herkesi kucaklamaya geldik. Biz bu şehirde azınlık diye bir kavram yok, biz bu şehirde Rumu Ermenisi, Süryanisi, Yahudisi herkesi kucaklayacağız. Biz bu şehirde demokrasiyi inşaa edeceğiz. Biz bu şehirde adaleti inşaa edeceğiz. Biz bu güzel şehirde size söz veriyorum geleceği inşaa edeceğiz.

(Sloganlar: Mustafa Kemal'in askerleriyiz)

Biz bu şehirde maneviyatını bilen, maneviyatına sahip çıkan, milli değerlerine her zaman sahip çıkan, vatanın birliği ve bütünlüğüne her yer sahip çıkan, her yerde tam bağımsız Türkiye diyen, fikri hür ve vicdanı hür nesiller yetiştireceğiz. Size söz; biz bu şehirde ne altacağız, ne aldanan olacağız.

Hepinizin huzurunda; ben bu güzel yurdumun insanına sesleniyorum Ben bir projeyim, Ben Atatürk Cumhuriyeti'nin projesiyim.

(Slogan: İmamoğlu'na mazbatayı ver)

Artık gülelim öyle değil mi? Bu akşam harika bir akşam, bu akşam muazzam bir akşam.

Huzurunuzda sevgili eşime, çocuklarıma, -ben İstanbul'un gençlerini evlatlarım gibi seviyorum- her şey çok güzel olacak diyen Berkay'a çok teşekkür ederim.

Benim ailem siyasette ben koşarken sadece bana destek olacak. Siyaset hizmet alanıdır.

Hepinizin huzrunda CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum. İttifakımız İYİ Parti'nin Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e teşekkür ederim. HDP'li kardeşlerim var, AK Parti'li kardeşlerim var teşekkür ederim.

İstanbul'da seferberlik başlatacağız. Hepinize şunu söylemek istiyorum, kısa zamanda büyük işler başarmak istiyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Herkese selam söyleyin, herkesi kucaklayın. Artık partizanlık bitti, artık liyakat ve ahlak var. Artık hak, hukuk ve adalet var.

CANLI YAYIN