Abone Ol

Efsane geri döndü! Eski ANAP'lı Sebgetullah Seydaoğlu nereden aday oldu?

Anavatan Partisi 20 ve 21. dönen Diyarbakır Milletvekili Sebgetullah Seydaoğlu, düzenlediği basın açıklaması ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye başkanlığına bağımsız aday olduğunu açıkladı.

Sebgetullah Seydaoğlu nereden aday oldu?

Seyrantepe’de bulunan bir kıraathanede seçmenleri ile bir araya gelen Seydaoğlu, davul zurna ile karşılandı. Çeşitli pankartların açıldığı toplantıda konuşan Seydaoğlu, Diyarbakır’ın sevdalısı olduğunu belirterek, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde vatandaşlardan oy istedi.

‘HEPİNİZDEN OY İSTİYORUM’

Diyarbakır’a hizmet için aday olduğunu belirten Seydaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben Diyarbakır’ın öz bir evladıyım. Atama ile buralara gelmedim. Ben hep halkın oyları ile göreve gelen ve sizlere hizmet eden bir kardeşinizim. Diyarbakır’da ‘neyi aday koyarsak kazanır’ mantığını kabul etmiyoruz. Kimse Seydaoğlu kazanamaz demesin.

Ben Diyarbakır’ın köylerine hizmet götüren, fabrikalar açan biriyim. Görev yaptığım dönemlerde halkımın sorunları ile hep ilgilendim. Diyarbakır’a hala hizmet etmek istiyorum. Bu yüzden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi başkanlığı için aday oluyorum. Yarım kalan işimi tamamlamaya geldim. 31 Mart’ta hepinizden oy bekliyorum.”

Gazeteduvar