Abone Ol

Ece'nin tanımıyorum dediği kadınla fotoğrafı çıktı!

Kankasının aşkı ile aşk yaşadığı iddia edildi ama o yalanladı. Taze dul Ece Erken'in fotoğrafını yayınlayan Bülent Cankurt ise iddialı.

Ece'nin tanımıyorum dediği kadınla fotoğrafı çıktı!

Eşinden boşanmasından kısa bir süre sonra yakın arkadaşı Esra İnceoğlu'nun sevgilisi Öner Akgün ile aşk yaşadığı öne sürülen Ece Erken, bu dedikoduları çok geçmeden yalanladı. Ancak Günaydın yazarı Bülent Cankurt, Erken'in hakkında çıkan "Kankasının aşkını çaldı" şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söylemesine sert çıktı.

Günaydın'daki köşesinde Ece Erken'in tanımadığını iddia ettiği Esra İnceoğlu ile birlikte çekilmiş fotoğrafları yayınlayan Cankurt, güzel yıldıza bakın neler sordu?

Aşk haberini yalanlayan Ece Erken'e sorular

Yılan hikayesine dönen boşanma davası önceki ay sonuçlanan Ece Erken'in Öner Akgün ile flört ettiğini yazmıştım. Haberi daha da ilginç kılan Akgün'ün, Erken'in kankası Esra İnceoğlu'nun sevgilisi olmasıydı. Ancak Erken, hoşuna gitmeyen her haberde olduğu gibi bu haberi de yalanladı; açıklamalar gönderdi. Diyor ki, "Yazıldığı gibi, arkadaşım denilen bayan hiçbir şekilde benim arkadaşım değildir." Öner Bey'le de aralarında arkadaşlıktan öte bir durum yokmuş!!! Ece Hanım, madem öyle diyorsun şu sorularıma cevap ver o zaman...

Kim arkadaşı olmadığını söylediği bir kadın ve onun sevgilisi ile Bodrum'a tatile gider; resimde de görüldüğü gibi sarmaş dolaş fotoğraflar çektirir? Ece Hanım, siz fotoğraftaki gibi hiç tanımadığınız insanların boynuna mı atlıyorsunuz?

Günay Restaurant çıkışı Öner Akgün ile Kanal Türk'ün kamerasına yakalandığınızda muhabirin "Bu genç kim?"sorusuna niçin "Kankardeşim, en samimi arkadaşımla çıkan insan" dedin? Yoksa o gün göz göre göre yalan mı söylemiştin?

İŞTE ECE ERKEN'İN YANITI

2010'A SARMAŞ DOLAŞ GİRDİNİZ!

Yılbaşında Bodrum'da Öner Akgün ile birlikte değil miydin, 2010'a onunla sarmaş dolaş girmedin mi?

2 Ocak'ta Bodrum'daki Balıkçı Sait'te Öner Akgün ile sarmaş dolaş rakı-balık keyfi yapmadın mı?

"Sadece arkadaşım" dediğin Öner Akgün ile geçen salı Longtable'da niye el eleydin?

Evet, Ece Erken, madem benim yazdığım yalan o zaman yukarıdaki soruların cevabını ver!!! Yalnız dikkat et, senin mumun yatsıya kadar yanıyor! Uçakta eşinden tokat yediğin haberini yalanlayıp sonra mahkemede yalanladığın bu olayı boşanma gerekçesi olarak sunduğunu unutma, ona göre cevap ver...

Sabah